Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники JBL TUNE 125BT White (JBLT125BTWHT)

Код товару: 240478
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники JBL TUNE 125BT White (JBLT125BTWHT)

Навушники JBL TUNE 125BT White (JBLT125BTWHT) – доступні бездротові Bluetooth-навушники для щоденного використання. Модель підкреслює низькочастотний діапазон, дозволяючи вам відчути глибину музики та насолодитись легендарною якістю звучання виробника.

Ціна: 1247 грн
шт

Опис товару Навушники JBL TUNE 125BT White (JBLT125BTWHT)

Навушники JBL TUNE 125BT White (JBLT125BTWHT)
 
Компанія JBL відома неймовірною якістю звуку, яка є і в навушниках JBL TUNE 125BT. Гарнітура оснащена 8,6 мм динаміками і підтримує технологію JBL Pure Bass Sound, тому відтворює приголомшливе звучання з глибокими басами. Всупереч компактності модель підкреслює низькочастотний діапазон, дозволяючи вам відчути глибину музики і насолодитися легендарною якістю звучання виробника.
 
Стабільний зв'язок з Bluetooth 5.0
Слухайте музику з мобільних пристроїв, не турбуючись про втрату якості звуку. Енергоефективний модуль Bluetooth 5.0 формує стабільний сигнал, завдяки якому підключення постійно зберігається, а звуктранслюється в ідеальній якості. До того ж модуль зв'язку оновленого протоколу споживає мало енергії, тому ви можете слухати вашу музику довше.
 
Один заряд для 16 годин роботи
Навушники JBL TUNE 125BT мають вбудований акумулятор ємністю 120 мАг та здатні на одному заряді працювати до 16 годин. Для заряджання знадобиться близько двох годин, але вже після 15-хвилинного з'єднання з кабелем USB Type-C гарнітура здатна відтворювати музику протягом однієї години.
 
Підключення Multi-point
Використовуйте гарнітуру JBL TUNE 125BT для декількох пристроїв, адже вона підтримує функцію багатоточкового підключення Multi-point. Завдяки цьому ви можете швидко перемикатися міжсмартфоном та планшетом, якщо в процесі перегляду фільму на більшому екрані вам надійшов дзвінок на телефон.
 
Функціональний пульт та ергономіка
Функціональний пульт із трьома клавішами керування допоможе вам перемикати композиції, регулювати гучність та приймати дзвінки, не використовуючи для цього основний пристрій. До того ж, модель JBL TUNE 125BT підтримує функції голосового помічника, щоб ви могли виконувати ще більше дій через навушники. Ергономічні амбушюри забезпечать тривалий комфорт при прослуховуванні, а магніти на зовнішній стороні вкладишів унеможливлюють сплутування та втрату гарнітури.

Навушники JBL TUNE 125BT White (JBLT125BTWHT) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники JBL TUNE 125BT White (JBLT125BTWHT) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники JBL TUNE 125BT White (JBLT125BTWHT) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники JBL TUNE 125BT White (JBLT125BTWHT)

Тип Навушники для телефону
Тип дизайну Вакуумні
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний
КОНТРОЛЬ Multipoint
Регулятор гучності
Функція відповіді на дзвінок
Функція фонового звуку
Додатково Android-сумісність
Apple-сумісність
Імпеданс, Ом: 16
Діапазон частот навушників: 20 Гц-20 КГц
Чутливість навушників: 96 дБ
Час зарядки, год: 2
Час роботи, год: 16
Вага: 16.2 г
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Навушники JBL TUNE 125BT White (JBLT125BTWHT) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники JBL TUNE 125BT White (JBLT125BTWHT)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL TUNE 125BT White (JBLT125BTWHT)

Код товару: 204072
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244817
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244818
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →