Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

JBL JR POP Purple (JBLJRPOPPUR)

Код товару: 161284
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Активні акустичні системи JBL JR POP Purple (JBLJRPOPPUR)

Тип: Портативна; Потужність: 3 Вт; Рознімання: USB Type-C; Час автономної роботи: 5; Вага: 121 г;

Ціна: 1677 грн
шт

Опис товару JBL JR POP Purple (JBLJRPOPPUR)

 Влаштуйте справжнє свято для свого маленького меломана – подаруйте йому яскраву, гучну, зручну JBL JR POP. Колонка швидко підключається Bluetooth до смартфону або планшета і встановлює надійне з'єднання з джерелом звуку. Ви і ваша дитина насолоджуватиметеся чистим і потужним звучанням без збоїв та спотворень.

Ще довше, гучніше Вбудований акумулятор ємністю 600 мАч забезпечує до 5 годин відтворення музики на одному заряді. Оцініть чітке звучання кожної ноти, гармонійне поєднання високих та середніх частот, низькі потужні звуки. Нехай у житті вашого малюка завжди буде ваше кохання та хороша музика.

Вирушаючи на веселу прогулянку під дощем, на пляж або вбасейн, не забудьте JBL JR POP. Колонка не боїться бризок і із задоволенням становитиме вам компанію. Високий стандарт захисту від води IPX7 – це гарантія того, що ви не залишитеся без музики на відпочинку.

Легка та практична Колонка JBL JR POP важить всього 120 г. Її компактні габарити та зручний та міцний ремінець дозволяють прикріпити колонку прямо до рюкзака або сумки, щоб слухати музику по дорозі зі школи.

JBL JR POP Purple (JBLJRPOPPUR) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити JBL JR POP Purple (JBLJRPOPPUR) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Активні акустичні системи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Активні акустичні системи и купити JBL JR POP Purple (JBLJRPOPPUR) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару JBL JR POP Purple (JBLJRPOPPUR)

* Технічні характеристики JBL JR POP Purple (JBLJRPOPPUR) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - JBL JR POP Purple (JBLJRPOPPUR)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL JR POP Purple (JBLJRPOPPUR)

Код товару: 147359
На замовлення, 1-3 дні
Microlab M-105R 1806 грн
Код товару: 115195
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 97477
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →