Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники JBL Endurance JUMP Black JBLENDURJUMPBLK

Код товару: 138483
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники JBL Endurance JUMP Black JBLENDURJUMPBLK

Тип навушників: Накладні
Діапазон частот навушників: 10 – 22000 Гц
Довжина шнура: для видалення м

Ціна: 2838 грн
шт

Опис товару Навушники JBL Endurance JUMP Black JBLENDURJUMPBLK

Ергономічна форма та м'які амбушюри зроблять носіння приємним, а захист від води сьомого рівня за міжнародним стандартом дозволить з упевненістю використовувати навушники під час дощу та не дбає про можливу шкоду від поту. Акумулятор JBL Endurance JUMP Протримається до 8 годин активного використання, а технологія PowerHook не дасть навушникам розрядитися, поки ви їх не використовуєте. Але якщо вам все ж таки здасться мало 8 годин, навушники мають функцію швидкої зарядки, що всього за кілька хвилин дозволитьпродовжити роботу над собою. 8 годин і більше Навушники JBL Endurance JUMP оснащені ємним акумулятором, який впевнено протримається до 8 годин використання, а завдяки вбудованій системі швидкої зарядки, вам не доведеться довго чекати і вже за кілька хвилин ви знову зможете слухати улюблені треки. PowerHook Навушники також оснащені новою технологією PowerHook яка автоматично включає навушники, коли одягнені і відповідно вимикає їх, коли вони не використовуються. Ця технологія дозволяє активно економити заряд і робить використання навушників простіше та зручніше. Легкі в керуванні У корпус JBL Endurance JUMP вбудована система керування, що взаємодіє з користувачем завдяки сенсорному датчику. Вонадозволить легко налаштовувати звук, перемикати треки або зупиняти відтворення, а додатково вбудований мікрофон дозволить спілкуватися по телефону не відволікаючись від занять спортом. М'які та чіпкі При створенні використовувалася технологія Twistlock для спортивних навушників, яка забезпечує стійке положення навушників у вусі, і не дає їм вискочити з вушних раковин під час занять спортом. Присутня також технологія Flexsoft, яка використовується при виборі матеріалів виготовлення та забезпечує безпеку та комфорт навіть при дуже активному використанні навушників.


 

Навушники JBL Endurance JUMP Black JBLENDURJUMPBLK Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники JBL Endurance JUMP Black JBLENDURJUMPBLK в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники JBL Endurance JUMP Black JBLENDURJUMPBLK в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники JBL Endurance JUMP Black JBLENDURJUMPBLK

Тип Навушники
Тип дизайну Накладні
Метод з'єднання Бездротове
Версія Bluetooth Немає даних
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічне
Додатково Чутливість навушників
83 дБ
Забарвлення Black

* Технічні характеристики Навушники JBL Endurance JUMP Black JBLENDURJUMPBLK можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники JBL Endurance JUMP Black JBLENDURJUMPBLK

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL Endurance JUMP Black JBLENDURJUMPBLK

Код товару: 303729
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244794
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244795
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →