Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

JBL Clip 3 Red (JBLCLIP3RED)

Код товару: 139974
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: JBL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Активні акустичні системи JBL Clip 3 Red (JBLCLIP3RED)

Матеріал корпусу: Прогумований пластик, тканина, алюміній
Вихідна потужність: 3 Вт
Діапазон частот: 120 – 20000 Гц
Країна реєстрації бренду: США

Ціна: 2064 грн
шт

Опис товару JBL Clip 3 Red (JBLCLIP3RED)

  JBL Clip 3 — невелика та компактна портативна колонка з частотним діапазоном 120 Гц — 20 кГц і потужністю 3 Вт. Колонка демонструє об'ємний звук та досить високу якість звучання. Акустика має рівень захисту IPX7. Пристрій захищений від попадання пилу та має міцну водонепроникну конструкцію. Вбудований ємнісний акумулятор забезпечує відтворення улюблених музичних композицій протягом восьми годин без підзарядки. Синхронізація акустики з мобільними пристроями досягається за допомогою Bluetooth 4.1. Колонка також здійснює підтримку проводового з'єднання за допомогою 3.5-мм аудіо-кабелю.

Зовнішньо JBL Clip 3 схожа на великий брелок. Розумний карабін надійно прикріпить колонку до будь-якої деталі одягу - поясного ременя, рюкзака або навіть нашийника вихованця. А надкомпактний корпус та універсальний дизайн зроблять носіння колонки легким та зручним. JBL Clip 3 — ідеальний компаньйон для піших прогулянок, кемпінгу чи пікніку біля води.

JBL Clip 3 Red (JBLCLIP3RED) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити JBL Clip 3 Red (JBLCLIP3RED) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Активні акустичні системи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Активні акустичні системи и купити JBL Clip 3 Red (JBLCLIP3RED) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару JBL Clip 3 Red (JBLCLIP3RED)

* Технічні характеристики JBL Clip 3 Red (JBLCLIP3RED) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - JBL Clip 3 Red (JBLCLIP3RED)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JBL Clip 3 Red (JBLCLIP3RED)

Код товару: 97477
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 102869
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 121884
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →