Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники JABRA Elite 85h Gold Beige

Код товару: 233341
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Jabra
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники JABRA Elite 85h Gold Beige

Навушники з мікрофоном • спосіб підключення: бездротовий (Bluetooth) • конструкція: накладні • акустичне оформлення: закриті • випромінювач: динамічний • довжина шнура: 0,3. 1,2м.

Ціна: 8557 грн
шт

Опис товару Навушники JABRA Elite 85h Gold Beige

 Навушники з мікрофоном JABRA Elite 85h, насправді обладнані 8 мікрофонами, 4 з яких експлуатуються функцією ANC для видалення фонового шуму, тоді як передачі звуку, задіює 6, щоб видалити шум вітру і т.д. У той же час, присутність у пристрої функції SmartSound дозволяє, шляхом автоматичного аналізу навколишніх звуків, включати попередньо встановлені користувачем параметри, а ще девайс знає коли вони зняті або надіті, і відповідно, або зупиняють відтворення, або відновлюють. Для початку роботи, модель необхідно підключити до джерела звуку, що можна зробити за допомогою Bluetooth 5.0 або 120 см кабелю з штекером 3.5 мм, а вбудований акумулятор вже дозволитьнасолоджуватися аудіо контентом десь протягом 36 годин з включеним ANC, причому якщо заряд повністю вичерпався, то 15 хвилин підживлення подарують до 5 годин автономності. Крім іншого, навушникам з мікрофоном JABRA Elite 85h доступні Alexa, Siri та Google Assistant, 2-річна гарантія від пошкодження внаслідок дії води та пилу, а повна комплектність включає кабель USB-c, аудіокабель, адаптер для використання в літаку, футляр та паперова Документація.

Навушники JABRA Elite 85h Gold Beige Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники JABRA Elite 85h Gold Beige в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники JABRA Elite 85h Gold Beige в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники JABRA Elite 85h Gold Beige

Тип Навушники з мікрофоном
Тип дизайну накладні
Метод з'єднання бездротовий (Bluetooth)
Версія Bluetooth Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Функція SmartSound аналізує навколишні звуки та автоматично включає встановлені вами параметри звуку, систему активного шумоподавлення (ANC) та функцію прослуховування оточення (HearThrough), забезпечуючи ту якість звуку, яка потрібна в даний момент. Навушники розпізнають, коли ви зняли їх з вух і надягли назад, і виконують відповідну дію: зупиняють відтворення

* Технічні характеристики Навушники JABRA Elite 85h Gold Beige можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники JABRA Elite 85h Gold Beige

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на JABRA Elite 85h Gold Beige

Код товару: 347460
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348910
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342362
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →