Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Huawei Honor AM66 Sport Pro Grey

Код товару: 233425
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Huawei
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Huawei Honor AM66 Sport Pro Grey

Бездротові внутрішньоканальні навушники, що чудово звучать і довгограють. Позиціонуються як продукт середньої цінової категорії 2019 модельного року, призначений для найширшого кола користувачів, які бажають придбати вологозахищені навушники для носіння на вулиці та спортивних занять просто неба.

Ціна: 2408 грн
шт

Опис товару Навушники Huawei Honor AM66 Sport Pro Grey

Завдяки ємному літій-полімерному акумулятору та застосуванню передових енергозберігаючих технологій можуть працювати в режимі відтворення музики до 18 год. амплітудні рухи, у тому числі головою. Навушники Huawei Honor Sport Pro захищені від пилу та вологи за стандартом IPХ5, вони не бояться поту, дощу та інших атмосферних опадів. Вбудований мікрофон має вітрозахист та підтримує технологію цифрового шумоподавлення, забезпечуючи HD-якість голосового зв'язку. Такі характеристики роблятьцю модель є хорошим варіантом для занять спортом, танцями та іншої активної фізичної діяльності. Синхронізація з пристроями-джерелами здійснюється за енергоефективним протоколом bluetooth 5.0, який працює на відстані до 10 м та сумісний з усіма актуальними моделями смартфонів під керуванням Android та iOS.

Навушники Huawei Honor AM66 Sport Pro Grey Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Huawei Honor AM66 Sport Pro Grey в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Huawei Honor AM66 Sport Pro Grey в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Huawei Honor AM66 Sport Pro Grey

Тип Навушники
Тип дизайну вкладиші
Метод з'єднання бездротові
Версія Bluetooth Блутоотн в 5.0
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Забарвлення Сірий

* Технічні характеристики Навушники Huawei Honor AM66 Sport Pro Grey можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Huawei Honor AM66 Sport Pro Grey

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Huawei Honor AM66 Sport Pro Grey

Код товару: 223164
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 223788
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 281438
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →