Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг iRobot Roomba 616

Код товару: 82461
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: iRobot
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг iRobot Roomba 616

Ціна: 8557 грн
шт

Опис товару Порохотяг iRobot Roomba 616

Робот для сухого прибирання iRobot Roomba 616 самостійно виконає прибирання вашого приміщення після натискання кнопки. Використання запатентованої триступеневої системи прибирання дозволить Roomba 616 якісно прибрати ваші підлоги - килими, плитку, пластиковий або дерев'яний ламінат, паркет. Технологія AeroVac™ Technology забезпечує максимальний результат прибирання – волосся менше заплутується на ворсистій щітці, а сміття в контейнері розподіляється рівномірніше.

Ретельне прибирання всіх типів покриття для підлоги

Roomba 616 прибере бруд, пил, волосся та сміття з ваших килимів, плитки, ламінату або дерев'яної підлоги, автоматично адаптуючись до різних поверхонь підлоги під час руху по Вашому будинку.Завдяки технології AeroVac™, Roomba 616 легко подолає будь-які типи волокон, волосся, вовну тварин або пух. Roomba 616 прибирає Вашу підлогу за допомогою:

  • Запатентованою триступеневою системою прибирання: Бокова щітка, що обертається, прибирає вздовж стін, дві основні щітки, обертаючись у протилежних напрямках, підбирають бруд, пил, сміття і шерсть домашніх тварин з підлоги. Ефективний вакуумний канал втягує бруд та волосся зі щіток Roomba 616 у сміттєвий бак.
  • Технологія AeroVac™ Technolodgy: Оптимізація повітряного потоку дозволяє втягувати сміття і розподіляти його починаючи з задньої частини сміттєвого бака, завдяки чому сміттєвий контейнер заповнюється більш рівномірно.потребує менше технічного обслуговування.
  • Покращена конструкція щіток: покращений дизайн щіток і оптимізований повітряний канал дозволяють збирати більше волосся, спрямовуючи його безпосередньо з сам бак для сміття — чим менше волосся накопичується на щітках, тим довше, якісніше і ретельніше прибирає Roomba 616 .
  • Адаптивній навігаційній системі iAdapt Responsive: Передова система програмного забезпечення та датчиків від iRobot завдяки якій iRobot 616 прибирає одну і ту ж ділянку підлоги кілька разів. Сенсори Roomba 616 посилають десятки різноманітних імпульсів, а сам Roomba 616 виконує до 60 різних дій на секунду. Це дозволяє Roomba 616 прибирати підлогу Вашого приміщення.ретельно роблячи багаторазові проходи над кожною секцією статі. Roomba 616 легко прибирає під та навколо меблів, вздовж кромок стіни, уникає сходів і не заплутується у дротах.
  • Виявлення забруднень: при попаданні на особливо забруднені ділянки, Roomba використовує акустичний датчик, щоб прибрати їх ретельніше і довше.

Утримує Ваш будинок у чистоті після натискання кнопки Clean

Розроблений для Вашого комфорту, Roomba 616 почне прибирати у Вас після натискання кнопки Clean на роботі або пульті дистанційного керування Infrared Remote (придбається додатково). iRobot Roomba 616 повертається на свою зарядну базу Home Base після закінчення збирання. Roomba 616 стає ще зручнішим з:

Технологія Virtual Wall:Обмежувач руху Auto Virtual Wall випромінюючи інфрачервоний промінь довжиною від 1 до 3 метрів, не дозволить Roomba 616 потрапити до приміщення або на ділянку, де прибирання не потрібно (придбано додатково)

Порохотяг iRobot Roomba 616 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг iRobot Roomba 616 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг iRobot Roomba 616 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг iRobot Roomba 616

* Технічні характеристики Порохотяг iRobot Roomba 616 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг iRobot Roomba 616

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на iRobot Roomba 616

Код товару: 153796
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 228563
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325848
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →