Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг iRobot Braava 390 Turbo

Код товару: 82428
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: iRobot
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг iRobot Braava 390 Turbo

робот пилосос
вологе прибирання
час роботи від акумулятора до 240 хв
місцеве прибирання

Ціна: 9933 грн
шт

Опис товару Порохотяг iRobot Braava 390 Turbo

Новий робот-наметник iRobot® Braava™ 390T протре підлогу залежно від вашого бажання в режимі сухого або вологого прибирання. Використовує спеціальні багаторазові серветки з мікрофібри від iRobot. Завдяки акумулятору збільшеної ємності, зарядному пристрою Turbo Charge Cradle, адаптивній навігації «від куба до куба» та системі Pro-Clean System, Braava™ 390T здатний прибрати одне велике або кілька менших приміщень за один цикл збирання.

Акумулятор збільшеної ємності, зарядний пристрій Turbo Charge Cradle, адаптивна навігація «від куба-к-кубу» та система Pro-Clean System< /span>.

Завдяки системі Pro-Clean Systemстало можливим прибирання підлог з твердим покриттям як у сухому, так і у вологому режимах

Спеціальний резервуар для рідини Cleaning Pad, передбачений системою Pro-Clean System, зберігає вологу серветку протягом усього циклу прибирання.

  • Режим сухого прибирання:. робот рухається вперед-назад, щоб ефективно та ретельно зібрати пил, бруду та волосся.
  • Режим вологого прибирання: робот використовує спеціальний алгоритм руху вперед-назад і вологу серветку, щоб ретельно прибрати пил і бруд з вашої статі.
  • Серветки для прибирання багаторазового використання з мікрофібри.
  • Рідинадля Pro-Clean System: волокна серветок зроблені та розташовані таким чином, щоб максимально ефективно виконати прибирання, використовуючи тільки воду або м'які миючі розчини.
  • Типи підлогових покриттів: Braava прибирає будь-який тип твердого покриття для підлоги, в тому числі плитку, вініл і дерев'яний ламінат.< /li>
Навігаційні технології

Навігаційна система NorthStar® Navigation System допомагає Braava 390T відстежувати, де він був і де ще повинен пройти. У режимі сухого прибирання, Braava 390T може прибрати до 90 кв.м за один цикл, у режимі вологого прибирання - до 32 кв.м за один цикл прибирання.

  • Система навігації«від куба-до-кубу»: Для великих будинків необхідно додатково придбати кілька кубів NorthStar, щоб розширити територію прибирання робота до 180 кв.м. за один цикл у сухому режимі збирання.
  • Компактний розмір: Завдяки своєму компактному розміру, Braava може прибрати під диванами, столами та іншими важкодоступними місцями.
  • Технологія прибирання вздовж стін та плінтусів: Braava прибирає пил і бруд уздовж кромок стін та плінтусів.
  • Бампер м'якого торкання: Завдяки особливої ​​конструкції бампера, Braava дуже м'яко стосується стін, меблів та інших предметів.
  • Розумні датчики: Датчики допомагають Braava розпізнавати перепади висоти або сходинки, а також уникати килимових покриттів.
Робить прибирання простим і без проблемним від початку і до кінця

Просто одягніть серветку на знімну магнітну насадку, встановіть робот у вибраному місці та виберіть режим прибирання натисканням однієї з кнопок.

  • Акумулятор 2000 мАг NiMH збільшеної ємності: дозволяє прибирати до 3,5 годин у режимі сухого прибирання та 2,5 години в режимі вологого на одному заряді.
  • Зарядний пристрій Turbo Charge Cradle: Забезпечує блискавичну перезарядку Braava 390T за дві години, а також служить зручним місцем длязберігання.
  • Безшумність. Braava практично безшумний. Робот буде прибирати, не порушуючи вашої щоденної діяльності або навіть сон.
  • Пауза/відновлення роботи: Braava зберігає карту прибирання приміщення, так що ви можете замінити серветку на чисту в будь-який час циклу прибирання.
  • Повернення до вихідної точки: Коли Braava завершить прибирання, він автоматично повернеться туди, звідки почав.

Порохотяг iRobot Braava 390 Turbo Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг iRobot Braava 390 Turbo в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг iRobot Braava 390 Turbo в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг iRobot Braava 390 Turbo

Тип прибирання волога
Система фільтрації аквафільтр
Тип вакуумного очищувача аквафільтр
Регулятор потужності на корпусі
Довжина мережевого шнура акумулятор
2000 мА*год
додаткова інформація пил не всмоктується, а збирається на суху чи вологу тканину; панель Pro-Clean з дозатором миючого розчину, що забезпечує постійне зволоження серветки; навігаційна система NorthStar - куби, що вибудовують карти приміщення, для послідовного прибирання кількох приміщень необхідна доукомплектація дод. кубами; прибирання до 93 м2 на одному заряді
Функції та можливості Побудова карти приміщення
місцеве прибирання
Час роботи від акумулятора
до 240 хв
Час зарядки
120 хв
М'який бампер
Вага Вага упаковки: 4,0 кг
Вага робота: 1,8 кг
Забарвлення білий
Розміри Розміри упаковки (Дх Ш х В см): 38 х 11,5 х 33
Розміри робота (Дх Ш х В см): 24,4 х 21,6 х 7,9

* Технічні характеристики Порохотяг iRobot Braava 390 Turbo можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг iRobot Braava 390 Turbo

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на iRobot Braava 390 Turbo

Код товару: 290472
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 24658
На замовлення, 1-3 дні
Thomas Mistral XS 10148 грн
Код товару: 271451
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →