Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Каркасний басейн Intex Каркасний басейн 28205

Код товару: 240415
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Intex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Рамковий басейн Каркасний басейн Intex Каркасний басейн 28205

Каркас із сталевих оцинкованих труб, надає необхідної жорсткості та стійкості конструкції, він витримає значний тиск води. Особлива технологія виготовлення стінок: два шари вінілу та шар спеціальної скловолоконної сітки для особливої ​​міцності.

Ціна: 2752 грн
шт

Опис товару Каркасний басейн Intex Каркасний басейн 28205

Хочете насолоджуватися з сім'єю купанням у басейні, але немає бажання витрачати час та чималі фінанси на встановлення стаціонарного обладнання? Ви цінуєте мобільність та міцність? Зверніть увагу Intex 28205, каркасний басейн Metal Frame Pool. Приємного синього кольору, три метри у діаметрі. Досить просторий, чи зможуть купатися не тільки діти. Каркас із сталевих оцинкованих труб, надає необхідної жорсткості та стійкості конструкції, він витримає значний тиск води. Особлива технологія виготовлення стінок: два шари вінілу та шар спеціальної скловолоконної сітки для особливої ​​міцності. Не вибагливий до основи для встановлення, достатньо розчистити рівну площадку за розміром дна чаші. Зібрати можнахвилин за тридцять, а потім насолоджуватися прохолодною свіжістю води. Ціна доступна для такої надійної речі, яка при правильному використанні радуватиме роки. Якщо ваш вибір економічність, практичність та зручність, придбайте каркасний басейн Intex 28205 Metal Frame Pool. Відпочинок

Каркасний басейн Intex Каркасний басейн 28205 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Каркасний басейн Intex Каркасний басейн 28205 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Рамковий басейн купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Рамковий басейн и купити Каркасний басейн Intex Каркасний басейн 28205 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Каркасний басейн Intex Каркасний басейн 28205

Кількість місць 2-3
Розміри Діаметр 244 x Висота 51см
Вага 10 кг
Матеріал тришаровий ПВХ: два шари ПВХ та шар скло-волоконної сітки
Дизайн надувний
Комплект поставки адаптер для зливу води
каркасний басейн
Вікова група діти та дорослі

* Технічні характеристики Каркасний басейн Intex Каркасний басейн 28205 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Каркасний басейн Intex Каркасний басейн 28205

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Intex Каркасний басейн 28205

Код товару: 378072
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324738
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 378073
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →