Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня INTERLINE SHC 266 SPT BA

Код товару: 155107
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Interline
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня INTERLINE SHC 266 SPT BA

Варильна поверхня, представлена ​​брендом Interline, що давно себе зарекомендував на європейському ринку, як надійний та якісний виробник, є одним із найкращих пристроїв у своєму сегменті.

Ціна: 6579 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня INTERLINE SHC 266 SPT BA

 Варкова поверхня Interline SHC 266 SPT BA виготовлена ​​зі склокераміки чорного кольору, відрізняється затриманим сучасним дизайном і відмінно підходить у кожну кухню, незалежно від інтер'єру.

Зона нагрівання цього пристрою обладнана чотирма конфорками, дві з яких мають потужність 1,8 кВт. Сенсорне керування значно спрощує взаємодію користувача з пристроєм під час роботи. Крім цього, видалення забруднень при чищенні варильної панелі після використання стало простіше завдяки відсутності елементів, що випирають на покритті. Спростити процес роботи за варильною поверхнею також допоможе функція автоматичного включення та вимкнення конфорки, яка діє завдякироботи термостата, що підтримує вибрану температуру залежно від потужності.
Простоту та зручність приготування їжі за допомогою цієї варильної панелі забезпечує також індикатор залишкового тепла та програмований таймер, що дозволяє встановити тривалість часу приготування. Технологія блокування від дітей спільно з автоматичним відключенням робить варильну поверхню Interline SHC 266 SPT BA максимально безпечною, а ціна доступною.

Вбудована поверхня INTERLINE SHC 266 SPT BA Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня INTERLINE SHC 266 SPT BA в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня INTERLINE SHC 266 SPT BA в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня INTERLINE SHC 266 SPT BA

Тип поверхні Електрична
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі Сенсорне
Таймер каміна є
Колір кадру чорний
Розміри (SHG) 59x52 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня INTERLINE SHC 266 SPT BA можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня INTERLINE SHC 266 SPT BA

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на INTERLINE SHC 266 SPT BA

Код товару: 317048
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 76777
На замовлення, 1-3 дні
Beko HIC 64401 6665 грн
Код товару: 162215
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →