Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Electrolux EHV 56240 AK

Код товару: 162215
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Electrolux
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Electrolux EHV 56240 AK

Пристрій: варильна поверхня; Тип поверхні: електрична; Тип: незалежний; Робоча поверхня: склокераміка; Конфорок (шт): 4; Управління: сенсорне; автовідключення; захист від дітей; індикатор залишкового тепла; Потужність підключення (кВт): 6.5; Габарити (см): 59x52; Розміри для вбудовування (мм): 560x490

Ціна: 6665 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Electrolux EHV 56240 AK

Варкова поверхня ELECTROLUX EHV 56240 AK (EHV56240AK) Зручні елементи керування Компактні та зрозумілі елементи керування вивільняють місце для готування. Ці сенсорні елементи керування максимально компактні. Це дає вам більше місця; даруючи свободу творчості у приготуванні страв. Завжди знайте; яка саме конфорка ще гаряча Ця варильна панель незмінно дасть вам знати; які з її конфорок все ще гарячі; за допомогою продуманих індикаторів залишкового тепла; що показує; де лишилася теплова енергія. Поверхня, що легко очищається Очищення склокерамічної поверхні цієї варильної панелі вимагає на подив мало зусиль. Протріть її ганчіркою – і готове. Панель керування прямо на приладі– це прямий доступ до всіх елементів управління Елементи управління цією варильною панеллю розроблені так; щоб ви завжди могли відразу отримати доступ до них. Просто підійдіть і зробіть потрібні налаштування. Гнучкість; що дозволяє встановити вашу варильну панель там; де захочете Оскільки ця варильна панель має незалежне керування; у вас буде ширший вибір місця її встановлення. Виберіть таке місце; яка підійде до вашого стилю приготування.

Вбудована поверхня Electrolux EHV 56240 AK Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Electrolux EHV 56240 AK в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Electrolux EHV 56240 AK в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Electrolux EHV 56240 AK

Тип поверхні електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 59/52 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Electrolux EHV 56240 AK можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Electrolux EHV 56240 AK

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Electrolux EHV 56240 AK

Код товару: 79771
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 213361
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 217049
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →