Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка Interline CUBA X/BL 90 TB/2/T

Код товару: 132304
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Interline
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка Interline CUBA X/BL 90 TB/2/T

Витяжка Т-подібна; ширина: 900 мм; тип очищувача повітря: проточний/циркуляційний; колір: чорний/нержавіюча сталь; продуктивність: 750 м/год

Ціна: 8342 грн
шт

Опис товару Витяжка Interline CUBA X/BL 90 TB/2/T

Витяжка кухонна INTERLINE CUBA X/BL 90 TB/2/T
Щоб ваша кухня була завжди чистою та свіжою, щоб уникнути поширення диму, гару та неприємних запахів по кухні та квартирі в цілому, не допустити осідання кіптяви та жиру на меблів та стелях, необхідно встановити над варильною поверхнею кухонну витяжку. При виборі витяжки зверніть увагу на модель INTERLINE CUBA X/BL 90 TB/2/T, яка порадує вас стильним, лаконічним дизайном, ефективністю та надійністю, а також довговічністю та високою продуктивністю.
 
Кухонна витяжка INTERLINE CUBA X/BL 90 TB/2/T працює від електромережі, економічно споживаючи електроенергію. Продуктивність – 1000 м3/год. Працює дана модель в режимі відведення тациркуляції повітря на трьох швидкостях Рівень шуму на максимальній швидкості становить лише 58 дБ. Жировий фільтр виготовлений з алюмінію, він легко миється, догляд за ним не складе жодних труднощів. Вбудоване освітлення допоможе у темний час доби висвітлити варильну поверхню та кухню загалом без застосування основного джерела освітлення. Корпус витяжки виготовлений із нержавіючої сталі. Управління – сенсорне.
 
Витяжка працює в режимах відтоку та рециркуляції повітря. У режимі відведення забруднене повітря через витяжку виводиться в систему вентиляції, а на його місце надходить нове - чисте і свіже. У режимі циркуляції повітря через повітропровід надходить у витяжку, потім очищається придопомоги спеціальних фільтрів, а потім знову повертається до приміщення.
 
Витяжка має 3 режими швидкості, які ви можете використовувати залежно від того, чи ви готуєте одну страву або відразу кілька. Сенсорне керування дозволить зручно і легко вибирати потрібні налаштування, а вбудоване освітлення стане в нагоді в темний час доби. Висока потужність, якість матеріалів та стильний дизайн - все, що необхідно для повсякденного приготування та завершального штриху на Вашій кухні.

Витяжка Interline CUBA X/BL 90 TB/2/T Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка Interline CUBA X/BL 90 TB/2/T в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка Interline CUBA X/BL 90 TB/2/T в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка Interline CUBA X/BL 90 TB/2/T

Встановлення Стельова
Продуктивність, куб.м/год 750
Кількість двигунів 1
Кількість швидкостей 3 шт
Максимальний рівень шуму, дБ 65 дБ
Керування електронне
Режим роботи Відведення/циркуляція
Тип освітлення Світлодіодне
Інтенсивний режим Є
Фільтр Алюмінієвий
Ширина витяжки 90 см
Колір Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Витяжка Interline CUBA X/BL 90 TB/2/T можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка Interline CUBA X/BL 90 TB/2/T

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Interline CUBA X/BL 90 TB/2/T

Код товару: 158302
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158303
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 199885
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →