Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Витяжка ELICA LIXA BL/A/60

Код товару: 158302
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Elica
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Витяжки Витяжка ELICA LIXA BL/A/60

Витяжка Elica LIXA BL/A/60 є продуманою конструкцією, що має стильний зовнішній вигляд. Панель похилого типу мінімалістична, немає зайвих елементів.

Ціна: 8428 грн
шт

Опис товару Витяжка ELICA LIXA BL/A/60

 Вона ідеально гладка, тому очищення від забруднень відбувається швидко та ефективно. Сенсорне управління також сприяє простоті догляду. Закруглені кути надають зовнішньому вигляду деякої м'якості, роблячи витяжку ідеальним кандидатом для надання загального затишку атмосфері кухні. Два режими функціонування Як і більшість сучасних моделей, ця витяжка орієнтована на 2 типи роботи: відведення та рециркуляція. Обидва вони ефективні у роботі та замінюють один одного залежно від особливостей монтажу. Виробник надає вам вибір, який зробить експлуатацію витяжної техніки максимально продуктивною. Висока продуктивність та мінімум шуму У вашому розпорядженні пристрій,яке працює на одному двигуні. Двигун має 3 швидкості, завдяки чому ви зможете самостійно впливати на інтенсивність втягування повітря. Периметральне всмоктування сприяє додатковій ефективності у роботі. Максимальна продуктивність турбіни становить 900 м3/год. А шум, що видається при цьому, не перевищує 61 дБ. Ефективне LED-освітлення Функціонування витяжки стає більш ергономічним із застосуванням світлодіодних ламп. Вони дають можливість підсвітити простір, де здійснюється основна робота. При тому, що витяжна установка має властивість приховувати частину світла, це дуже зручно. У конфігурації встановлено 2 лампи потужністю 2.5 Вт.

 

Витяжка ELICA LIXA BL/A/60 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Витяжка ELICA LIXA BL/A/60 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Витяжки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Витяжки и купити Витяжка ELICA LIXA BL/A/60 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Витяжка ELICA LIXA BL/A/60

Встановлення Настінна
Продуктивність, куб.м/год 900
Кількість двигунів 1
Потужність, Вт 272 Вт
Кількість швидкостей 3
Максимальний рівень шуму, дБ 61 дБ
Керування сенсорне
Режим роботи Відведення та рециркуляція
Тип освітлення Світлодіодна лампа
Фільтр є
Ширина витяжки 60
Колір чорний

* Технічні характеристики Витяжка ELICA LIXA BL/A/60 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Витяжка ELICA LIXA BL/A/60

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ELICA LIXA BL/A/60

Код товару: 51572
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 54066
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 150525
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →