Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мийка з нержавіючої сталі INTERLINE AE 7650 D

Код товару: 138631
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Interline
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Миття нержавіючої сталі Мийка з нержавіючої сталі INTERLINE AE 7650 D

Кухонна мийка • Тип монтажу: врізний • Розміри (ШхДхВ) см: 76x43,5x16 • Матеріал: нержавіюча сталь • Колір (фактура поверхні): декор • сріблястий

Ціна: 2623 грн
шт

Опис товару Мийка з нержавіючої сталі INTERLINE AE 7650 D

 Раковина на кухню з нержавіючої сталі – найпоширеніший варіант оснащення мийної зони. Мийки з нержавіючої сталі привабливі відносно низькою ціною; стійкістю до агресивних миючих засобів та механічних впливів; довговічністю. Мийка кухонна INTERLINE AE 7650 D Колекція AE - це серія сучасних мийок із нержавіючої сталі. Проста та зручна форма; яка чудово доповнить будь-який інтер'єр. Мийки з нержавіючої сталі Interline мають різні форми і розміри. Насамперед; це якісне виконання та міцний матеріал від виробника. Ви зможете підібрати стильне та практичне миття; яка підійде вашій кухні як зовні; так і за функціональними якостями. Дизайн устилі модерн; глибока чаша; елегантна простота ліній полягає в ідеальній функціональності; все це ви знайдете в мийці AE 7650 від Interline. AE 7650 D - ця врізна; прямокутне миття; виготовлена ​​з нержавіючої сталі з відтінком покриття "декор". Модель оснащується глибокою чашею; крилом; та постачається з сифоном.

Мийка з нержавіючої сталі INTERLINE AE 7650 D Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мийка з нержавіючої сталі INTERLINE AE 7650 D в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Миття нержавіючої сталі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Миття нержавіючої сталі и купити Мийка з нержавіючої сталі INTERLINE AE 7650 D в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мийка з нержавіючої сталі INTERLINE AE 7650 D

Встановлення Врізна
Форма Прямокутна
Матеріал Нержавіюча сталь
Крило Є
Глибина миски 16 см
Розміри прання (SHG) 76x43,5 см
Ширина шафи від 45 см

* Технічні характеристики Мийка з нержавіючої сталі INTERLINE AE 7650 D можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мийка з нержавіючої сталі INTERLINE AE 7650 D

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на INTERLINE AE 7650 D

Код товару: 139403
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 58677
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324552
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →