Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ланцюгова пилка Hyundai XE 2250

Код товару: 249179
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hyundai
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ланцюгові пилки Ланцюгова пилка Hyundai XE 2250

Компанія Hyundai (Південна Корея) представляє на ринку садово-паркової техніки асортиментну лінійку електропил побутового класу. Це надійні, економічні та сучасні вироби, призначені для виконання найважливіших робіт на дачі-заготівлі дров, розпилювання стовбурів дерев, обрізки гілок. Електропили легкі, зручні у використанні, екологічно нешкідливі для людини.

Ціна: 5676 грн
шт

Опис товару Ланцюгова пилка Hyundai XE 2250

Компанія Hyundai (Південна Корея) представляє на ринку садово-паркової техніки асортиментну лінійку електропил побутового класу. Це надійні, економічні та сучасні вироби, призначені для виконання найважливіших робіт на дачі-заготівлі дров, розпилювання стовбурів дерев, обрізки гілок. Електропили легкі, зручні у використанні, екологічно нешкідливі для людини. Неймовірна ціна на Електропила Hyundai XE 2250-новинка в Хюндай Вага пили грамотно збалансована, прогумована рукоятка виключає прослизання в руці оператора. Розташування двигуна-подовжнє. Питання безпеки приділено першорядне значення. Електропила Хюндай XE 2250 оснащена фронтальним гальмом ланцюга. При несподіваномувідкидання пилки вгору або вбік рука оператора зміщується в бік щитка і "натискає" на нього. У моделі Хюндай XE 2250 запуск двигуна відбувається за принципом "плавний пуск", тобто електромотор поступово набирає обертів, що виключає додаткове навантаження на обмотку двигуна і гарантую довговічність роботи виробу.

Ланцюгова пилка Hyundai XE 2250 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ланцюгова пилка Hyundai XE 2250 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ланцюгові пилки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ланцюгові пилки и купити Ланцюгова пилка Hyundai XE 2250 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ланцюгова пилка Hyundai XE 2250

Тип електропила
Влада 2200 Вт
Влада, Л.С. 14 м/сек
Об'єм циліндра 3/8"
Обсяг паливного бака від мережі
Верхній об'єм для змащення ланцюга 125 мл
додаткові характеристики Продуктивність електропили пропорційно залежить від швидкості обертання різального інструменту. Чим вище швидкість обертання ріжучого ланцюга, тим більше матеріалу можна обробити за певний проміжок часу, а також є можливість розпилювати матеріал великих габаритом без особливого навантаження на двигун інструменту. Цей показник варіюється від 10 до 25 м/с.
Вага 4.1 кг

* Технічні характеристики Ланцюгова пилка Hyundai XE 2250 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ланцюгова пилка Hyundai XE 2250

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hyundai XE 2250

Код товару: 151096
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 153163
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151162
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →