Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Обприскувач Hyundai GS1615

Код товару: 263281
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hyundai
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розпилювачі Обприскувач Hyundai GS1615

Застосовується при: зволоженні, заплідненні рослин, застосуванні гербіцидів, застосуванні фунгіцидів, застосуванні інсектицидів, нанесенні антизамерзаючої рідини, нанесенні очищувача.

Ціна: 3526 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Обприскувач Hyundai GS1615

На моделі Hyundai GS 1615-LI встановлений гелевий акумулятор - вдосконалена електролітна батарея. Гель запобігає можливим замиканням і перешкоджає обсипанню пластин. Батарея такого типу не потребує обслуговування, їй не потрібно долити електроліт і вона не виділяє жодних газів (він рекомбінується всередині герметичного корпусу). Гелева АКБ не критична до перевертання і може працювати в будь-якому положенні, допускає глибший розряд і забезпечує при цьому велику кількість циклів перезаряджання. Ця батарея не має "пам'яті" і в процесі експлуатації її ємність не знижується на відміну від Ni-Ca батарей, але ці переваги суттєво позначаються на її вартості. Застосовується при: зволоженні, заплідненні рослин, застосуванні гербіцидів, застосуванні фунгіцидів, застосуванні інсектицидів, нанесенні антизамерзаючої рідини, нанесенні очищувача.

Обприскувач Hyundai GS1615 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Обприскувач Hyundai GS1615 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розпилювачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розпилювачі и купити Обприскувач Hyundai GS1615 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Обприскувач Hyundai GS1615

Тип акумуляторний
Влада, Л.С. 1.6
Потужність, кВт 12
Двигун акумулятор
Об'єм циліндра -
Об'єм танка 16 л
Споживання розпилення 1.6 л
Асортимент розпилення 2.5 м
Вага 7 кг

* Технічні характеристики Обприскувач Hyundai GS1615 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Обприскувач Hyundai GS1615

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hyundai GS1615

Код товару: 307569
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 206623
На замовлення, 1-3 дні
VULKAN OLD-15L 4386 грн
Код товару: 263280
На замовлення, 1-3 дні
Hyundai GS1615LI 5117 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →