Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Huawei Watch 3 Pro Elite

Код товару: 260714
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Huawei
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Huawei Watch 3 Pro Elite

Huawei Watch 3 та Watch 3 Pro можуть відстежувати понад 100 спортивних режимів. 6 основних вони можуть розпізнавати автоматично. Є моніторинг пульсу, вимірювання рівня кисню в крові, визначення рівня стресу, відстеження сну, підрахунок кроків, калорій та відстані, функція виявлення падіння, при активації якої на вказаний номер автоматично буде надіслано тривожне повідомлення.

Ціна: 27090 грн
шт

Опис товару Розумні часи Huawei Watch 3 Pro Elite

 Власники смартфонів під керуванням операційної системи HarmonyOS 2 (або пізнішої версії) зможуть керувати камерою телефону. Коронкою можна збільшувати або зменшувати зображення, а екран використовувати як видошукач. Є додаток HUAWEI Assistant та голосовий помічник Celia. З магазину App Gallery можна встановлювати на годинник додаткові програми. Поки що їх небагато, але HUAWEI працює з розробниками над перенесенням їх додатків на свої пристрої, тобто з часом їх побільшає. У звичному режимі Watch 3 Pro зможуть працювати до 5 днів. Є режим економії енергії. Зважаючи на все, HarmonyOS підтримує кілька ядер і може використовувати ядро ​​LiteOS під час перемикання в енергозберігаючий режим. При цьому основний функціонал годинника залишається робочим. В економному режимі стандартна версія зможе працювати до 14 днів, Watch 3 Pro – до 21 дня.

Розумні часи Huawei Watch 3 Pro Elite Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Huawei Watch 3 Pro Elite в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Huawei Watch 3 Pro Elite в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Huawei Watch 3 Pro Elite

Тип Смарт-годинник
Операційна система HarmonyOS
Підтримка платформ Android/iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android/iOS
Матеріал корпусу Нержавіюча сталь
Розміри (SHHVKHT) 48x49.6x14 мм
Вага 63 г
Діагональний 1.43
Розширення 466х466
Об'єм побудованої пам’яті Об'єм внутрішньої пам'яті
16 ГБ
Об'єм оперативної пам'яті
2 Гб

* Технічні характеристики Розумні часи Huawei Watch 3 Pro Elite можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Huawei Watch 3 Pro Elite

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Huawei Watch 3 Pro Elite

Код товару: 360254
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 336999
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365374
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →