Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Garmin Forerunner 45s Iris

Код товару: 260385
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Garmin
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Garmin Forerunner 45s Iris

Спортивний годинник сумісність iOS Android повідомлення: + пульсометр: + (оптичний) час роботи: до 7 днів в режимі SmartWatch, до 13 годин в режимі GPS дисплей: Memory-in-pixel (MiP) 1,04 ремінець: силікон колір корпусу: фіолетовий /чорний колір ремінця: фіолетовий.

Ціна: 6880 грн
шт

Опис товару Розумні часи Garmin Forerunner 45s Iris

Garmin Forerunner 45s – елегантний спортивний годинник, який має цілу низку “розумних” функцій. З ними ви зможете не лише додати вашому стилю свіжих ноток, а й стежити за активністю під час тренувань. Garmin Forerunner 45s оснащується оптичним пульсометром та може стежити за станом сну. Підрахунок пройдених кроком ведеться залежно від того, що саме робить власник: ходить, бігає, працює на тренажері чи їде велосипедом. При цьому всі сповіщення про дзвінки, повідомлення, зміни в соціальних мережах і багато іншого також виводяться на екран. Тому ви завжди залишатиметеся в курсі останніх новин без необхідності весь час тримати в руках телефон. Автономність Garmin Forerunner 45s може досягати 7 днів при звичайному використанні. У режимі безперервно увімкненого GPS вона скоротиться до 13 годин.

Розумні часи Garmin Forerunner 45s Iris Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Garmin Forerunner 45s Iris в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Garmin Forerunner 45s Iris в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Garmin Forerunner 45s Iris

Тип Спортивний годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ iOS: є
Android: є
Підтримка мобільних пристроїв iOS: є
Android: є
Матеріал корпусу силікон
Колір справи Синій
Розміри (SHHVKHT) 39,5х39,5х11,4
Вага 32
Діагональний 1,04
Розширення 208х208
Акумулятор до 7 днів у режимі SmartWatch, до 13 годин у режимі GPS
додаткова інформація пам'ять на 200 годин даних про діяльність, автоматичний літній час, будильник, секундомір, таймер, акселерометр, календар, погода, дистанційне керування музикою смартфона, пошук телефону/годин, авто мета, лічильник калорій, пройдений шлях, відстеження стресу протягом усього дня

* Технічні характеристики Розумні часи Garmin Forerunner 45s Iris можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Garmin Forerunner 45s Iris

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Garmin Forerunner 45s Iris

Код товару: 278545
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 278546
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 278547
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →