Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Масажер HouseFit HYE-11333

Код товару: 304808
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: HouseFit
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масажири Масажер HouseFit HYE-11333

Масаж – це не тільки тонізуюча, а й лікувальна процедура, спрямована на покращення загального стану організму та корекцію роботи певних його органів та систем. Основне завдання даної процедури – зняти спазми та змусити м'язи працювати у нормальному режимі. Однак, за допомогою масажу можна вирішити і низку інших завдань, наприклад, підвищити загальну працездатність, покращити стан шкірних покривів, зменшити целюлітні утворення та розгладити зморшки, нормалізувати кровообіг. Донедавна найефективнішим масажем вважався той, який виконується руками кваліфікованого фахівця. Проте такі процедури є дуже дорогими і не завжди доступні в потрібний момент. Відмінною заміною масажисту стане портативний вібраційний масажер Relax від українського виробника, представлений у різних варіаціях.

Ціна: 1980 грн
шт

Опис товару Масажер HouseFit HYE-11333

 Масаж – це не лише тонізуюча, а й лікувальна процедура, спрямована на покращення загального стану організму та корекцію роботи певних його органів та систем. Основне завдання даної процедури – зняти спазми та змусити м'язи працювати у нормальному режимі. Однак, за допомогою масажу можна вирішити і низку інших завдань, наприклад, підвищити загальну працездатність, покращити стан шкірних покривів, зменшити целюлітні утворення та розгладити зморшки, нормалізувати кровообіг. Донедавна найефективнішим масажем вважався той, який виконується руками кваліфікованого фахівця. Проте такі процедури є дуже дорогими і не завжди доступні в потрібний момент. Відмінною заміною масажисту стане портативний вібраційний масажер Relax від українського виробника, представлений у різних варіаціях.

Масажер HouseFit HYE-11333 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Масажер HouseFit HYE-11333 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масажири купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масажири и купити Масажер HouseFit HYE-11333 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Масажер HouseFit HYE-11333

Тип Масажер ручний
Забарвлення Темно-сірий
додаткові характеристики Масажована область: для плечей, для спини, для живота, для тіла, для ніг
Розміри упаковки Упаковка (ДхШхВ): 47.5х7.5х12 см

* Технічні характеристики Масажер HouseFit HYE-11333 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Масажер HouseFit HYE-11333

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HouseFit HYE-11333

Код товару: 304810
На замовлення, 1-3 дні
HouseFit HY-304A 2160 грн
Код товару: 250254
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 250256
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →