Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Bambi MS 3285-1 срібло

Код товару: 250256
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bambi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масажири Bambi MS 3285-1 срібло

Нова розробка та новинка в області масажу, допоможе зробити ваше тіло більш здоровим, струнким чи розслабленим. Використовуючи вібруючі пульсації та перкусію, масажний пістолет допоможе:

-зняти м'язові болі, руйнуючи вузли та збільшуючи приплив крові до м'язів,
-Скоротити час відновлення м'язів після тренувань, позбавляючи ваше тіло від молочної -кислоти та інших токсинів,
-Розслабити все тіло.

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Bambi MS 3285-1 срібло

Ударні масажні пістолети – це відносно новий напрямок у світі масажу. Нещодавно їх стали застосовувати професійні масажисти на своїх прийомах. Причина, через яку ці пістолети стали щільно входити в курс масажної терапії полягає в тому, що вони дійсно добре проробляють проблемні зони, а та ж чудово «розбивають» і розслаблюють забиті м'язи, знімає біль у суглобах, покращує кровообіг. Його застосовують професійні спортсмени і люди, які страждають на розсіяний склероз, артрит і м'язову атрофію. Працює як від акумулятора, так і від мережі.

Характеристики: Тип: масажер м'язовий; Застосування: фітнес та оздоровчий масаж; Амплітуда коливань: 12мм/0,47 дюйми; 3 режими швидкості; Швидкість: 1200-3300 р/хв; Час роботи від батареї: до 6 год; Час заряджання: 2 год; Напруга заряджання: 220 В.

Насадки: Насадка «куля» (для великих груп м'язів) Насадка «вилка» (для опрацювання м'язів трапеції, м'язів уздовж хребта, ахіллесових м'язів та чотириголового м'яза стегна); Кулеподібна насадка (для опрацювання суглобів, точкового впливу на стопах, шкірі голови, литкових м'язах); Насадка "диск" (для всіх частин тіла).

Комплектація: м'язовий масажер; змінна насадка 4 шт.; запасні гумки-ущільнювачі для насадок 2шт; зарядний пристрій; футляр-чохол із ручкою (33,5-24-11см); інструкція; коробка.

Bambi MS 3285-1 срібло Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Bambi MS 3285-1 срібло в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масажири купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масажири и купити Bambi MS 3285-1 срібло в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Bambi MS 3285-1 срібло

Тип Масажер
Забарвлення срібло
Матеріал метал+пластик
додаткові характеристики насадки 4шт, 3 режими
Розміри упаковки 33,5-24-11см

* Технічні характеристики Bambi MS 3285-1 срібло можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Bambi MS 3285-1 срібло

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bambi MS 3285-1 срібло

Код товару: 304811
На замовлення, 1-3 дні
HouseFit HY-303A 2494 грн
Код товару: 304873
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 304812
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →