Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тренажер HouseFit HY-20156

Код товару: 304818
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: HouseFit
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Карді -поїзди Тренажер HouseFit HY-20156

Міні-велотренажер - це зручний реабілітаційний пристрій, який дозволить вам тренуватися вдома у зручному для користувача положенні. Він легкий, займає мало місця та дозволяє тренувати ноги та руки. Електромагнітна система опору заснована на простій, але ефективній конструкції. Гальмування маховика здійснюється електромагнітами, керованими комп'ютером. Коли користувач збільшує опір, електромагніт діє на колесо з більшою силою. Ця технологія зазвичай використовується в розвинених моделях, що потребують постійного електричного підключення. Устаткування часто використовується у спортзалах та фітнес-клубах. Широкий діапазон регулювання навантаження дозволяє регулювати опір відповідно до рівня або віку користувача, а вбудований комп'ютер відображає найважливіші дані про тренування, такі як час, відстань або спалені калорії. Також у комплект поставки йде пульт дистанційного керування, тому вам не потрібно нахилятися, щоб керувати консоллю.

Ціна: 8170 грн
шт

Опис товару Тренажер HouseFit HY-20156

 Міні-велотренажер -  це зручний реабілітаційний пристрій, який дозволить вам тренуватися вдома у зручному для користувача положенні. Він легкий, займає мало місця та дозволяє тренувати ноги та руки. Електромагнітна система опору заснована на простій, але ефективній конструкції. Гальмування маховика здійснюється електромагнітами, керованими комп'ютером. Коли користувач збільшує опір, електромагніт діє на колесо з більшою силою. Ця технологія зазвичай використовується в розвинених моделях, що потребують постійного електричного підключення. Устаткування часто використовується у спортзалах та фітнес-клубах. Широкий діапазон регулювання навантаженнядозволяє регулювати опір відповідно до рівня або віку користувача, а вбудований комп'ютер відображає найважливіші дані про тренування, такі як час, відстань або спалені калорії. Також у комплект поставки йде пульт дистанційного керування, тому вам не потрібно нахилятися, щоб керувати консоллю.

Тренажер HouseFit HY-20156 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тренажер HouseFit HY-20156 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Карді -поїзди купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Карді -поїзди и купити Тренажер HouseFit HY-20156 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тренажер HouseFit HY-20156

Тип Електромагнітний
Програми+(робочий комп'ютер) Кількість програм 3
Додаткова інформація+(дизайн) Регулювання навантаження Електронна
Розміри 42х29х30 см
Вага 5 кг

* Технічні характеристики Тренажер HouseFit HY-20156 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тренажер HouseFit HY-20156

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HouseFit HY-20156

Код товару: 260710
На замовлення, 1-3 дні
EcoFit E-103B 8342 грн
Код товару: 302458
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 290461
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →