Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Для масажу HouseFit HY-105 Сірий

Код товару: 304878
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: HouseFit
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масажери та масажні крісла Для масажу HouseFit HY-105 Сірий

Масажне крісло стане вашим особистим масажистом з ефективним оздоровчим результатом усіх зон вашого тіла, дозволить у потрібний момент розслабитися, відпочити та отримати задоволення від масажних процедур.
Підключайтеся до стереосистеми крісла за допомогою Bluetooth та слухайте свої улюблені плейлисти зі свого смартфона під час масажу.

Ціна: 46139 грн
шт

Опис товару Для масажу HouseFit HY-105 Сірий

Види масажу.

Шіацу (натискання пальцями). Це розроблена у Японії техніка на біоактивні точки. Масаж складається з м'яких ритмічних глибоко проникаючих розтягувань та поворотів. Метою шиацу є стимулювання окремих точок на тілі та забезпечення рухливості м'язів.

Розминання. Шкіра та м'язи розминаються або між великим та вказівним пальцями, або між обома руками. Ця техніка масажу найчастіше застосовується для зняття напруги.

Побиття. При стуканні виробляють короткі рухи, що постукують, за допомогою ребра долоні або кулака. Це стимулює приплив крові до шкіри та розслаблює напружені м'язи. Якщо застосовувати техніку биття на рівнігрудей, це сприяє розчиненню слизу в легких.

Роліковий масаж (ролінг). Приємна поперемінна напруга та розслаблення м'язів. Ролінг має особливу заспокійливу і розслаблюючу дію. Ця техніка часто використовується при завершенні масажу для розслаблення м'язів та релаксації.

Поступове розминання. Ефективне поєднання розминання та биття.

Масаж ніг o Розтираючий масаж литок. Масажні подушки розтирають гомілки з двох боків.

Для масажу HouseFit HY-105 Сірий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Для масажу HouseFit HY-105 Сірий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масажери та масажні крісла купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масажери та масажні крісла и купити Для масажу HouseFit HY-105 Сірий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Для масажу HouseFit HY-105 Сірий

Тип Масажне крісло
Джерело живлення 220 В
Влада 85 Вт
Площа масажу Виды массажа:
Шиацу (надавливание пальцами). Это разработанная в Японии техника воздействия на биоактивные точки. Массаж состоит из мягких ритмичных глубоко проникающих растяжений и поворотов. Целью шиацу является стимулирование отдельных точек на теле и обеспечение подвижности мышц.
Разминание. Кожа и мышцы разминаются либо между большим и указательным пальцами, или между обеими руками. Эта техника массажа чаще всего применяется для снятия напряжения.
Поколачивание. При поколачивании производят
додаткові характеристики Розміри (ДхШхВ): 105x67x101 см
Вага 60 кг

* Технічні характеристики Для масажу HouseFit HY-105 Сірий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Для масажу HouseFit HY-105 Сірий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HouseFit HY-105 Сірий

Код товару: 304815
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 304816
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 304879
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →