Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тренажер HouseFit HТ 9166E

Код товару: 171511
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: HouseFit
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Карді -поїзди Тренажер HouseFit HТ 9166E

Якісна бігова доріжка HouseFit HТ 9166E з гарним набором функцій та вибором програм дозволить зробити Ваші тренування максимально ефективними.

Ціна: 35217 грн
шт

Опис товару Тренажер HouseFit HТ 9166E

 HouseFit HТ 9166E має сучасний дизайн і добре продуману конструкцію. Встановлений в ній двигун, потужністю 2 л.с., допоможе розвинути швидкість бігового полотна до 16 км/год, а кольоровий LCD дисплей з підсвічуванням не тільки вибрати параметри для тренування, але і відстежити її хід, включаючи дані про час, швидкість, пройдену дистанції, калоріях та пульсі. Крім цього, Ви зможете регулювати кут нахилу доріжки в межах 15 градусів, скористатися фітнес-тестом та ключем аварійної зупинки. Не менш порадує стереосистема з аудіовиходом, за рахунок якої тренування стануть приємнішими. Також варто звернути увагу на наявність у HouseFit HТ 9166E системи складання з гідравлічним поршнем та замком.

Тренажер HouseFit HТ 9166E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тренажер HouseFit HТ 9166E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Карді -поїзди купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Карді -поїзди и купити Тренажер HouseFit HТ 9166E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тренажер HouseFit HТ 9166E

Огляд бігова доріжка
Тип Електричні
Максимальна вага користувача 120 кг
Програми+(робочий комп'ютер) Швидкість
Час тренування
Пройдена дистанція
Пульс
Витрата калорій
Кут нахилу полотна
Додаткова інформація+(дизайн) Спеціальна система амортизації полотна з амортизаційними подушками. Ключ аварійної зупинки. Система складання оснащена гідравлічним поршнем із замком. Фітнес тест визначає відсотковий вміст тілесного жиру. Стереосистема з аудіовходом.
Транспортні відеоролики Є
Розміри 167х75х135 см
Вага 62 кг

* Технічні характеристики Тренажер HouseFit HТ 9166E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тренажер HouseFit HТ 9166E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HouseFit HТ 9166E

Код товару: 302579
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302583
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 171484
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →