Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг HOLMER HVCB-1410

Код товару: 156149
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Holmer
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг HOLMER HVCB-1410

Пилосос Hölmer HVCB-1410 зробить прибирання у вашому будинку швидким та ефективним. Він легко справляється з пилом, дрібним сміттям та іншими забрудненнями. Лише кілька хвилин роботи цього апарату заощадять тонни часу та сил. Пилосос володіє простим керуванням у вигляді кнопки живлення та регулювання потужності. Вони зручно розташовані на корпусі пилососа і дають змогу робити потрібні дії ногою.

Ціна: 2193 грн
шт

Опис товару Порохотяг HOLMER HVCB-1410

 Не залиште пилу шансів 

Під час роботи пилососа весь пил по телескопічній трубі потрапляє у великий пилозбірник об'ємом 2 л. Завдяки такому об'єму, пилозбірник вміщує велику кількість сміття, що дає можливість рідше його спорожняти. При цьому очищення пилозбірника займає всього кілька хвилин.
 Ефективна робота
Пилосос живиться від мережі і має за своїм капотом 1400 Вт. Цього цілком достатньо для впевненої роботи за мінімальних витрат електроенергії. Потужність всмоктування дорівнює 300 Вт, завдяки чому пилосос чудово справляється з пилом, невеликим сміттям та іншими дрібними частинками. При цьому не має значення в якому куточку вони знаходяться, в будь-якому випадку у них немаєшансів.
 Корисні особливості Hölmer HVCB-1410
 Завдяки триметровому шнуру користувач має повну свободу дій і зможе прибирати в радіусі 6 м, що не може не тішити. Автозмотування шнура заощадить ваші сили та час, а комфортний рівень шуму (79Дб) не створює дискомфорту.
 Зовнішні характеристики 
Пилосос Hölmer HVCB-1410 має зручний дизайн, який не тільки зробить експлуатацію максимально комфортною, але і радуватиме вас при кожному використанні. Невеликі розміри не займуть багато місця, а можливість вертикального паркування значно спростить зберігання.

Порохотяг HOLMER HVCB-1410 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг HOLMER HVCB-1410 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг HOLMER HVCB-1410 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг HOLMER HVCB-1410

Тип прибирання суха
Тип вакуумного очищувача мішок
Об'єм пилососного очищувача 2 л
споживана потужність 1400 вт
Регулятор потужності на корпусі
Довжина мережевого шнура 3 м
Всмоктувальна труба Телескопічна
Рівень шуму 79 дБ
Додаткові форсунки включені Щітка пів-килим
додаткова інформація Автозмотування шнура Наявність функції видування Можливість вертикального паркування
Забарвлення білий

* Технічні характеристики Порохотяг HOLMER HVCB-1410 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг HOLMER HVCB-1410

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HOLMER HVCB-1410

Код товару: 380254
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 138119
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312369
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →