Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Bissell 1971G

Код товару: 156402
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bissell
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Bissell 1971G

Вертикальний пилосос Bissell 1971G – це максимально зручний та комфортний засіб для досягнення максимальних цілей при прибиранні приміщення. Забезпечте собі ідеальні умови при виконанні рутинної роботи, а доступна ціна пилососу Bissell 1971G подбає про гарний настрій під час покупки. Автономний домашній прилад допоможе позбутися пилу та бруду не тільки на підлозі, а й на меблів. Прогресивний дизайн доповнюється максимально ефективними результатами роботи.

Ціна: 12470 грн
шт

Опис товару Порохотяг Bissell 1971G

 Пилосос Bissell 1971G ідеальне рішення якщо ви не любите возитися з проводами або шукати відповідну розетку, щоб забезпечити безперебійну роботу приладу. Він компактний та дуже зручний у зберіганні. Його легко підзарядити за допомогою звичайної електромережі, а індикатор заряду сповістить, коли пристрій буде готовий до роботи. Одного заряду батареї вистачить на 40 хвилин якісної роботи. У такому автономному режимі можна легко очистити більшість поверхонь.

Комфорт і простота в кожній деталі
Механічне керування знаходиться на ручці приладу, що дуже зручно при збиранні. Регулюйте швидкість та силу всмоктування залежно від виду поверхні та типу бруду. Зручна ергономічнаконструкція пилососу Bissell 1971G подолає будь-яке завдання. За допомогою знімного робочого модуля ви без зайвих зусиль зберете розсипані продукти на кухні або почистите оббивку на м'яких меблях у кімнаті або автомобілі. Довга гнучка ручка забезпечить комфорт при збиранні під диваном або ліжком – більше немає необхідності нагинатися або повзати для досягнення ідеального результату збирання.

Порохотяг Bissell 1971G Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Bissell 1971G в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Bissell 1971G в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Bissell 1971G

Тип прибирання суха
Тип вакуумного очищувача Циклонна система
Об'єм пилососного очищувача 0.6 л
споживана потужність акумулятор
Регулятор потужності на рукоятці
Довжина мережевого шнура ні
Додаткові форсунки включені Щілинна насадка Насадка-щітка
додаткова інформація Для збирання дерев'яних поверхонь Для збирання вовни тварин Для збирання твердих підлог Для оббирання меблів Для збирання килимових поверхонь
Вага 2.6 кг
Забарвлення зелений/чорний
Розміри 112 х 25 х 15 см

* Технічні характеристики Порохотяг Bissell 1971G можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Bissell 1971G

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bissell 1971G

Код товару: 271405
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 104507
На замовлення, 1-3 дні
Bosch BGS7RCL 12986 грн
Код товару: 105580
На замовлення, 1-3 дні
Bosch BGL 72232 13115 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →