Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

HILTON WOK FP 2845

Код товару: 178037
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hilton
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Каструлі HILTON WOK FP 2845

Діаметр - 28 см, серія - HILTON WOK FP 2845, тип - сковорідки ВОК, сумісність із джерелами тепла - всі види плит, матеріал корпусу - алюміній, кришка - скляна, матеріал ручки - бакеліт, можна мити в посудомийній машині.

Ціна: 1161 грн
шт

Опис товару HILTON WOK FP 2845

 Hilton FP 2845 - це глибока китайська сковорода діаметром 28 см з дном маленького діаметру. Внутрішнє антипригарне керамічне покриття нанесене методом напилення, що забезпечує високу надійність та довговічність, не містить свинцю та кадмію. Покриття здатне витримувати температури до 400 ° С. Матеріал корпусу має високу теплопровідність і ергономічність. Придбавши WOK, ви будете дивуватися, як вам вдавалося справлятися без неї весь цей час! до. конічна форма сковороди направляє всі інгредієнти до центру, до джерела жару. Перед початком приготування продукти зазвичай дрібно нарізають нарівні шматочки, щоб вони приготувалися швидко та за однаковий час. Це не тільки дозволяє отримати смачні страви за лічені хвилини, але й зберігає вітаміни в овочах - адже чим менше вони обробляються на вогні, тим більше корисних речовин у них зберігається. мало масла, страви виходять менш жирні, а завдяки швидкому обсмаженню продукти виходять ароматнішими, овочі залишаються хрусткими. М'ясо або птицю перед обсмажуванням у WOK потрібно нарізати невеликими шматочками проти волокон. Щоб пом'якшити м'ясо, часто використовують маринади, в яких замочують м'ясо перед обсмажуванням. Не лінуйтеся дрібно різатияловичину, свинину або баранину - великі шматки не промаринуються і залишаться жорсткими. Нарізайте овочі залежно від їхньої форми та часу приготування. Дуже тверді овочі слід кидати в сковороду першими. Варто підготувати всі продукти перед початком обсмажування, так як у WOK все відбувається так швидко, що очистити і нарізати будь-що, поставивши сковороду на вогонь, часу вже не буде. Не завантажуйте в WOK занадто багато інгредієнтів відразу, оскільки це знижує температуру, і овочі стають швидше вареними, ніж хрусткими. Дуже часто при приготуванні їжі використовують кляр із тіста або крохмалю, такий спосіб дозволяє зберегти соковитість вихідного продукту.

 

HILTON WOK FP 2845 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити HILTON WOK FP 2845 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Каструлі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Каструлі и купити HILTON WOK FP 2845 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару HILTON WOK FP 2845

Діаметр 28
Тип Пательня
Форма кругла
Матеріал корпусу алюміній
Матеріал пера бакеліт
Кришка є
Сумісність з джерелами тепла всі види плит
Забарвлення салатова
Внутрішнє антистильне покриття кераміка
Країна-виробник товарів Китай
Можна промивати в посудомийній машині так
Знімна ручка ні

* Технічні характеристики HILTON WOK FP 2845 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - HILTON WOK FP 2845

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HILTON WOK FP 2845

Код товару: 255436
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 329492
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 357623
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →