Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

HILTON FP 2625 26см, з кришкою

Код товару: 178038
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hilton
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Каструлі HILTON FP 2625 26см, з кришкою

Діаметр - 26 см, серія - HILTON FP 2625, тип - сотейник, сумісність із джерелами тепла - всі види плит, матеріал корпусу - алюміній штампований, кришка - скляна, матеріал ручки - бакеліт, можна мити в посудомийній машині.

Ціна: 1204 грн
шт

Опис товару HILTON FP 2625 26см, з кришкою

 Торгову марку Hilton представлено в Україні з 2008 року. На сьогоднішній день в асортименті торгової марки є 5 напрямків. Hilton – це побутова техніка для дому, помічники на кухні, все для краси та здоров'я, посуд, сумки, еко-прання. Основний напрямок у роботі марки – представленість якісної та незвичайної побутової техніки у доступній ціновій категорії. Модельний ряд Hilton – це як звичні для нас, так і новітні розробки у темі полегшення та покращення роботи на кухні та по дому. Hilton віддає перевагу оригінальності дизайну та багатофункціональності. Блискуче поєднання сучасного стильного дизайну з екологічністю та надійністю. Посуд Hilton - це посуд без компромісів, нею не можнатільки милуватися, їй можна довіряти! Hilton FP 2425 - сотейник діаметром 26 см з високими бортами зручний для гасіння та смаження. Має товщину алюмінію 5 см, внутрішнє подвійне антипригарне покриття, зовні вкрите термостійкою емаллю. Ручка надійно закріплена, кришка з термостійкого скла з отвором для пари. Додаткова ручка на корпусі дозволяє притримувати виріб під час використання та транспортування.

 

HILTON FP 2625 26см, з кришкою Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити HILTON FP 2625 26см, з кришкою в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Каструлі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Каструлі и купити HILTON FP 2625 26см, з кришкою в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару HILTON FP 2625 26см, з кришкою

Діаметр 26
Тип сотейник
Форма кругла
Матеріал корпусу алюміній
Матеріал пера бакеліт
Кришка скляна
Сумісність з джерелами тепла всі види плит
Забарвлення синій
Внутрішнє антистильне покриття є
Країна-виробник товарів Китай
Можна промивати в посудомийній машині так
Знімна ручка ні

* Технічні характеристики HILTON FP 2625 26см, з кришкою можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - HILTON FP 2625 26см, з кришкою

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HILTON FP 2625 26см, з кришкою

Код товару: 311961
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →