Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок Highlander Serenity 450/-10°C Red (Left)

Код товару: 167772
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Highlander
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок Highlander Serenity 450/-10°C Red (Left)

Лінійка спальних мішків Highlander Serenity - призначена для походів початкової складності, але при цьому забезпечує значний запас теплоізоляції та достатній рівень комфорту.

Ціна: 3268 грн
шт

Опис товару Спальний мішок Highlander Serenity 450/-10°C Red (Left)

 Модель має утеплювальні борти вздовж блискавки та в області шиї. Утеплювач укладений у два шари і складається із спірального мікроволокна з відмінним співвідношенням ваги та термоізоляції. Мішок компактно упакований у компресійний чохол, що має захист від намокання. Ця модель тестована згідно з Європейським стандартом EN 13537:2012. Цей стандарт нормує вимоги до тепоізоляції спальних мішків та відповідність зазначеним температурним режимам на ярликах.

Спальний мішок Highlander Serenity 450/-10°C Red (Left) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок Highlander Serenity 450/-10°C Red (Left) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок Highlander Serenity 450/-10°C Red (Left) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок Highlander Serenity 450/-10°C Red (Left)

Тип Тип: кокон
Сезон: 4-х сезонний
Температура комфорту Температура максимальна (T Max), °C: +6
Температура комфорту (T Comfort), ° C: -4
Температура межі комфорту (T Limit), °C: -10
Температура надзвичайна Температура екстриму (T Extreme), °C: -28
Наповнювач SFX Spiral Hollowfibe (2 шари) - високоефективний синтетичний утеплювач, що має гарне співвідношення термоізоляційних характеристик до власної ваги. Складається з порожнистих 3D мікроволокон із силіконовою обробкою. Матеріал зберігає теплоізоляційні властивості, навіть перебуваючи за умов підвищеної вологості. Має низький коефіцієнт залишкової деформації, завдяки чому добре зберігає свою первинну форму та внутрішню температуру.
Зовнішній матеріал Polyester 68D 210T Ripstop – завдяки структурі Ripstop має високу міцність на розрив. Має властивості хорошого повітрообміну, зносостійкості, не схильний до впливу ультрафіолету.
Внутрішній матеріал Polyester 68D 210T Pongee - поєднує властивості хорошого повітрообміну, зносостійкості та м'якості завдяки мікрогубчастій структурі тканини. Не схильний до впливу ультрафіолету.
Вага Вага наповнювача, г/м2: 450 (2х225)
Вага спального мішка, г: 2000
Розміри Розміри, см (довжина/ширина в плечах/ширина в ногах): 220x80х55
Розмір в упакованому вигляді, див: ∅26x41
Забарвлення Red

* Технічні характеристики Спальний мішок Highlander Serenity 450/-10°C Red (Left) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок Highlander Serenity 450/-10°C Red (Left)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Highlander Serenity 450/-10°C Red (Left)

Код товару: 254596
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 260352
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →