Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок Ferrino Lightec 550/20°C Olive Green (Left)

Код товару: 167766
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Ferrino
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок Ferrino Lightec 550/20°C Olive Green (Left)

Теплий спальник під час відпочинку на природі потрібен не менше, ніж гарний намет.

Ціна: 2107 грн
шт

Опис товару Спальний мішок Ferrino Lightec 550/20°C Olive Green (Left)

 Серія ультралегких спальних мішків Ferrino Lightec має мінімальні розміри при упаковці в компресійний чохол, але при цьому відмінно підходить навіть для користувачів зі зростом більше 2 метрів. Ferrino Lightec 550/+20 ° C Olive Green (Left) - найлегший і компактний спальний мішок у лінійці виробника. Літні ночі досить теплі, щоб спати без спального мішка, проте завжди є ймовірність невеликого похолодання, крім того, не зовсім комфортно спати просто на килимку. Саме в цих випадках зручно мати з собою компактний і дуже легкий спальний мішок. Матеріал наповнювача H.T.F. Compact має видатне співвідношення ваги та термоізоляційних властивостей. Блискавка розстібається як зовні, так і зсередини, має утеплювальний борт та стропу проти затискання тканини у замку. Легкий і міцний оболонковий матеріал має посилену структуру Ripstop, що забезпечить додатковий запас надійності.

Спальний мішок Ferrino Lightec 550/20°C Olive Green (Left) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок Ferrino Lightec 550/20°C Olive Green (Left) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок Ferrino Lightec 550/20°C Olive Green (Left) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок Ferrino Lightec 550/20°C Olive Green (Left)

Тип Кокон
Температура комфорту Температура максимальна (T Max), °C: +24 Температура комфорту (T Comfort), °C: +20 Температура межі комфорту, (T Limit), °C: +20
Температура надзвичайна Температура екстриму (T Extreme), °C: +10
Наповнювач H.T.F. Compact (Ультралегке 3D волокно, розроблене як теплоізоляційний шар для спальних мішків та одягу. Не має запаху, не містить алергенних та шкідливих хімічних речовин, відмінно переносить прання, повертає свій об'єм після стиснення)
Зовнішній матеріал Polyester 210T Dobby 70D Ripstop (легкий матеріал, що має при цьому високу міцність на розрив завдяки структурі Ripstop та стійкість до впливу ультрафіолету)
Внутрішній матеріал Polyester 190T (поєднує високу стійкість до впливу ультрафіолету та зносостійкість)
Вага 550 г
Розміри Розміри, см (довжина / ширина в плечах / ширина в ногах): 215x80х50 Рекомендовано для людей зі зростом до 205 см. Розмір в упакованому вигляді, см: ∅12x20 Щільність наповнювача, г/м2: 50
Забарвлення Olive Green

* Технічні характеристики Спальний мішок Ferrino Lightec 550/20°C Olive Green (Left) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок Ferrino Lightec 550/20°C Olive Green (Left)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Ferrino Lightec 550/20°C Olive Green (Left)

Код товару: 372986
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368195
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 372997
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →