Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок High Peak Lite Pak 800/+8°C Anthra/Green Left (23272)

Код товару: 233862
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: High Peak
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок High Peak Lite Pak 800/+8°C Anthra/Green Left (23272)

High Peak Lite Pak 800 – легкий спальний мішок, виконаний у формі кокона з невеликим чохлом у комплекті. М'яка зовнішня оболонка не містить PFC-з'єднань, має водовідштовхувальне просочення, виконане за екологічно чистою технологією Bionic-Finish® Eco. Внутрішня підкладка спальника дихаюча та сприятлива для шкіри. Спальний мішок має високоякісний наповнювач Dura Loft H1 з чудовими ізоляційними властивостями. Матеріал Dura Loft H1 легко стискається, довговічний, зберігає тепло навіть у вологих умовах, швидко сохне. Спальний мішок High Peak Lite Pak 800 оснащений регульованим капюшоном, внутрішньою кишенею для зберігання цінних речей та довгою двосторонньою блискавкою. Це дозволяє відкрити нижню частину спальника у теплі ночі. Блискавка закрита вітрозахисною перегородкою, застібка має ергономічну форму для зручного хвату рукою. Спальний мішок розрахований на зріст користувача до 190 см, призначений для туристичних походів та відвідування фестивалів.

Ціна: 1845 грн
шт

Опис товару Спальний мішок High Peak Lite Pak 800/+8°C Anthra/Green Left (23272)

 High Peak Lite Pak 800 - легкий спальний мішок, виконаний у формі кокона з невеликим чохлом у комплекті. М'яка зовнішня оболонка не містить PFC-з'єднань, має водовідштовхувальне просочення, виконане за екологічно чистою технологією Bionic-Finish® Eco. Внутрішня підкладка спальника дихаюча та сприятлива для шкіри. Спальний мішок має високоякісний наповнювач Dura Loft H1 з чудовими ізоляційними властивостями. Матеріал Dura Loft H1 легко стискається, довговічний, зберігає тепло навіть у вологих умовах, швидко сохне. Спальний мішок High Peak Lite Pak 800 оснащений регульованим капюшоном, внутрішньою кишенею для зберігання цінних речей та довгою двосторонньою блискавкою. Це дозволяє відкрити нижню частинуспальник в теплі ночі. Блискавка закрита вітрозахисною перегородкою, застібка має ергономічну форму для зручного хвату рукою. Спальний мішок розрахований на зріст користувача до 190 см, призначений для туристичних походів та відвідування фестивалів.

 
Спальний мішок High Peak Lite Pak 800 відповідає міжнародному стандарту DIN EN ISO 23537, який нормує вимоги до розмірів та теплових характеристик спальних мішків, а також до властивостей тканини та матеріалів, що використовуються.
 
Зверніть увагу, що тільки сертифіковані спальні мішки відповідають заявленим температурним режимам та гарантують Вам тепло та комфорт тривалий час, не дивлячись на холод тавогкість.
 
Особливості:
 
 
 
PFC Free - використання у виробничих процесах тільки екологічно чистих матеріалів, що не містять перфторованих та поліфторованих сполук, які застосовуються для надання тканини водовідштовхувальних властивостей, але дуже шкідливі для довкілля та організму людини.
Форма кокона сприяє кращому збереженню тепла, має меншу вагу та розмір у чохлі.
Регульований капюшон.
Приємна на дотик внутрішня підкладка.
Утеплювальний борт вздовж блискавки.
Нижня частина на блискавці для розстібування в теплий час.
Петлі для сушіння.
Чохол для зберігання та транспортування спальногомішка.
 
 
Особливості догляду, прання та зберігання:
 
 
 
Прання спального мішка рекомендується проводити згідно з інформацією, вказаною на ярлику виробу, а саме прати вручну або в машинці на спеціальних режимах, відповідних типу матеріалів спального мішка, при температурі не вище 30°C. Використовувати засоби для делікатного прання.
При зберіганні спальний мішок повинен бути сухим, тривале перебування у мокрому стані значною мірою впливає на теплоізоляційні, міцнісні характеристики та зовнішній вигляд виробу. Рекомендується просушувати спальний мішок природним чином на відкритому повітрі, або в приміщеннях, підвісившийого за петлі. Не допускається сушіння за допомогою інтенсивних джерел тепла (вогонь, обігрівач, акумулятор).
Якщо спальний мішок тривалий час не використовується, рекомендується зберігати його в сухому місці в розправленому стані. Тривалий час перебування у чохлі знижує ефективність матеріалів. Під час активного використання спального мішка упаковувати його в чохол рекомендується хаотично, щоб запобігти спостереженню тканин в одному положенні.
 

Спальний мішок High Peak Lite Pak 800/+8°C Anthra/Green Left (23272) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок High Peak Lite Pak 800/+8°C Anthra/Green Left (23272) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок High Peak Lite Pak 800/+8°C Anthra/Green Left (23272) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок High Peak Lite Pak 800/+8°C Anthra/Green Left (23272)

Тип спальний мішок
Температура комфорту +12С
Температура надзвичайна -4С
Наповнювач Dura Loft® H1
Зовнішній матеріал 185T Polyester
Внутрішній матеріал 185T Polyester Breathable
Вага 800 г
Розміри 210 х 75 х 50 см
Забарвлення Anthra/Green

* Технічні характеристики Спальний мішок High Peak Lite Pak 800/+8°C Anthra/Green Left (23272) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок High Peak Lite Pak 800/+8°C Anthra/Green Left (23272)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на High Peak Lite Pak 800/+8°C Anthra/Green Left (23272)

Код товару: 368186
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 366014
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306896
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →