Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Спальний мішок High Peak Conon 7/+7°C Grey/Light Grey Left (21247)

Код товару: 233839
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: High Peak
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спальні мішки Спальний мішок High Peak Conon 7/+7°C Grey/Light Grey Left (21247)

High Peak Conon 7 – спальний мішок, у формі кокона з компресійним чохлом у комплекті. М'яка зовнішня оболонка не містить з'єднань PFC. Внутрішня підкладка спальника дихаюча та сприятлива для шкіри. Спальний мішок має високоякісний наповнювач Dura Loft® H1 з чудовими ізоляційними властивостями.

Ціна: 2250 грн
шт

Опис товару Спальний мішок High Peak Conon 7/+7°C Grey/Light Grey Left (21247)

   High Peak Conon 7 - спальний мішок, виконаний у формі кокона з компресійним чохлом у комплекті. М'яка зовнішня оболонка не містить з'єднань PFC. Внутрішня підкладка спальника дихаюча та сприятлива для шкіри. Спальний мішок має високоякісний наповнювач Dura Loft H1 з чудовими ізоляційними властивостями. Матеріал Dura Loft H1 легко стискається, довговічний, зберігає тепло навіть у вологих умовах, швидко сохне. Спальний мішок High Peak Conon 7 оснащений регульованим підголовником, внутрішньою кишенею для зберігання цінних речей та довгою двосторонньою блискавкою. Це дозволяє відкрити нижню частину спальника у теплі ночі. Блискавка закрита вітрозахисною перегородкою, застібка маєергономічну форму для зручного хвату рукою. Спальний мішок розрахований на зріст користувача до 200 см, призначений для відпочинку у кемпінгу. Спальний мішок High Peak Conon 7 відповідає міжнародному стандарту DIN EN ISO 23537, який нормує вимоги до розмірів та теплових характеристик спальних мішків, а також до властивостей тканини та матеріалів, що використовуються. Зверніть увагу, що лише сертифіковані спальні мішки відповідають заявленим температурним режимам та гарантують Вам тепло та комфорт тривалий час, не зважаючи на холод та вогкість.
    Особливості: PFC Free - використання у виробничих процесах тільки екологічно чистих матеріалів, що не містятьперфторованих та поліфторованих сполук, які застосовуються для надання тканини водовідштовхувальних властивостей, але дуже шкідливі для навколишнього середовища та організму людини. Регульований підголівник. Приємна на дотик внутрішня підкладка.
Утеплювальний борт вздовж блискавки. Нижня частина на блискавці для розстібання у теплий час. Петлі для сушіння. Чохол для зберігання та транспортування спального мішка.
    Особливості догляду, прання та зберігання: Прання спального мішка рекомендується проводити згідно з інформацією, вказаною на ярлику виробу, а саме прати вручну або в машинці на спеціальних режимах, відповідних типу матеріалів спального мішка, при температурі невище 30°C. Використовувати засоби для делікатного прання. При зберіганні спальний мішок повинен бути сухим, довге перебування у мокрому стані значною мірою впливає на теплоізоляційні, характеристики міцності та зовнішній вигляд виробу. Рекомендується просушувати спальний мішок природним чином на відкритому повітрі або в приміщеннях, підвісивши його за петлі. Не допускається сушіння за допомогою інтенсивних джерел тепла (вогонь, обігрівач, акумулятор). Якщо спальний мішок тривалий час не використовується, рекомендується зберігати його в сухому місці в розправленому стані. Тривалий час перебування у чохлі знижує ефективність матеріалів. Під час активного використання спальногомішка упаковувати його в чохол рекомендується хаотично, щоб запобігти спостереженню тканин в одному положенні.
    Додаткові характеристики: 
блискавка: ліва;
габарити у складеному вигляді: 35 х 24 х 24 см;
комплект поставки: спальний мішок, компресійний чохол.
 
 

Спальний мішок High Peak Conon 7/+7°C Grey/Light Grey Left (21247) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Спальний мішок High Peak Conon 7/+7°C Grey/Light Grey Left (21247) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спальні мішки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спальні мішки и купити Спальний мішок High Peak Conon 7/+7°C Grey/Light Grey Left (21247) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Спальний мішок High Peak Conon 7/+7°C Grey/Light Grey Left (21247)

Тип кокон
Температура комфорту +11°C
Температура надзвичайна -6°C
Наповнювач Dura Loft® H1
Зовнішній матеріал 65% Polyester / 35% Cotton
Внутрішній матеріал 65% Polyester / 35% Cotton
Вага 1400 г
Розміри 220 х 80 х 60 см
Забарвлення сірий

* Технічні характеристики Спальний мішок High Peak Conon 7/+7°C Grey/Light Grey Left (21247) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Спальний мішок High Peak Conon 7/+7°C Grey/Light Grey Left (21247)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на High Peak Conon 7/+7°C Grey/Light Grey Left (21247)

Код товару: 372986
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368195
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 372997
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →