Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Приціл Hawke Vantage 3-9x50 (Mil Dot)

Код товару: 179454
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hawke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Визначні пам'ятки Приціл Hawke Vantage 3-9x50 (Mil Dot)

Збільшення: 3 - 9 x
Тип збільшення: змінне
Діаметр об'єктива: 50 мм
Труба прицілу: 25.4мм

Ціна: 4730 грн
шт

Опис товару Приціл Hawke Vantage 3-9x50 (Mil Dot)

Hawke Vantage 3-9x50 (Mil Dot) – світлосильний приціл змінної кратності, допускає встановлення на пневматику та вогнепальну мисливську зброю. Монолітний корпус виготовлений з авіаційного алюмінію: він міцний та легкий, а зсередини заповнений сухим інертним газом – азотом, що запобігає появі конденсату. Герметична ударостійка конструкція тубуса довгі роки захищатиме оптику та механіку прицілу від механічних впливів та несприятливих погодних умов.

Всі елементи, що входять до складу оптичної системи пристрою, мають покриття, що просвітлює (11 шарів) і забезпечують стрілку хорошу видимість мішені. На виході системи картинка виходить чітка, з природними кольорами.

/> Механізм запровадження поправок дає можливість коригувати СТП в діапазоні 90 МОА з кроком 0.25 МОА. Паралакс відбудований на заводі на відстань 90 м і більше.

Оптичний приціл Hawke Vantage 3-9x50 оснащений прицільною сіткою Mil Dot: це популярна сітка із строго регламентованими розмірами елементів. З її допомогою можна з доброю точністю прикинути відстані до об'єкта прицілювання і зробити приблизну оцінку траєкторії кулі з урахуванням напрямку та сили вітру. Оскільки класичний Mil Dot вірний для кратності 10x, що не реалізується цим прицілом, для точності обчислень необхідно буде користуватися балістичним калькулятором або спеціальними таблицями.

Приціл Hawke Vantage 3-9x50 (Mil Dot) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Приціл Hawke Vantage 3-9x50 (Mil Dot) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Визначні пам'ятки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Визначні пам'ятки и купити Приціл Hawke Vantage 3-9x50 (Mil Dot) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Приціл Hawke Vantage 3-9x50 (Mil Dot)

Тир Оптичний
Вдосконалення від Parallax Фісована
Підсвічування бренду націлювання Відсутнє
Місце сидіння (діаметр кільця) 25.4 мм
Особливості • водонепроникність
• газонаповнення
• ударостійкість
Кріплення в комплект Ні

* Технічні характеристики Приціл Hawke Vantage 3-9x50 (Mil Dot) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Приціл Hawke Vantage 3-9x50 (Mil Dot)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hawke Vantage 3-9x50 (Mil Dot)

Код товару: 330059
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318498
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330058
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →