Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Приціл Hawke Vantage 3-9x50 AO (Mil Dot)

Код товару: 179455
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hawke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Визначні пам'ятки Приціл Hawke Vantage 3-9x50 AO (Mil Dot)

Збільшення: 3 - 9 x
Тип збільшення: змінне
Діаметр об'єктива: 50 мм
Труба прицілу: 25.4мм

Ціна: 5160 грн
шт

Опис товару Приціл Hawke Vantage 3-9x50 AO (Mil Dot)

Hawke Vantage 3-9x50 AO (Mil Dot) – високоапертурний приціл змінної кратності, що дозволяє установку на зброю будь-якого типу. Для побудови його оптичної системи використані комплектуючі з висококласного оптичного скла, повністю просвітлені в 11 шарів. Така оптика формує чітку та контрастну картинку на будь-якій кратності діапазону 3x-9x, що дозволяє стрілку точно вражати цілі, розташовані на середньому видаленні.

Корпус виконаний із авіаційного сплаву алюмінію. Завдяки монолітній конструкції він добре захищає оптику від ударних навантажень і на 100% водонепроникний. Простір усередині тубуса заповнений сухим азотом для запобігання конденсації вологи на оптичних поверхнях.елементів.

Конструкція оптичного прицілу Hawke Vantage 3-9x50 AO (Mil Dot) передбачає можливість відбудови паралаксу на відстань від 9 м і більше. Управління системою Adjustable Objective здійснюється кільцем на оправі об'єктива.

Діапазон коригування середньої точки влучення – 90 МОА по горизонталі та вертикалі. Ціна кліка (одного поділу) турелів введення поправок – чверть МОА.

Класична сітка прицілювання Mil Dot дає можливість розрахувати відстань до мети та визначити з урахуванням напрямку вітру траєкторію кулі при пострілі. Обчислення по сітці точні при збільшенні в 10 разів: на іншій кратності необхідно користуватися балістичним калькулятором або застосовувати спеціальнітаблиці.

Приціл Hawke Vantage 3-9x50 AO (Mil Dot) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Приціл Hawke Vantage 3-9x50 AO (Mil Dot) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Визначні пам'ятки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Визначні пам'ятки и купити Приціл Hawke Vantage 3-9x50 AO (Mil Dot) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Приціл Hawke Vantage 3-9x50 AO (Mil Dot)

Тир Оптичний
Вдосконалення від Parallax на об'єктиві (AO)
Підсвічування бренду націлювання Відсутнє
Місце сидіння (діаметр кільця) 25.4 мм
Особливості пило-, вологозахист
ударозахист
заповнення газом
Кріплення в комплект Ні

* Технічні характеристики Приціл Hawke Vantage 3-9x50 AO (Mil Dot) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Приціл Hawke Vantage 3-9x50 AO (Mil Dot)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hawke Vantage 3-9x50 AO (Mil Dot)

Код товару: 318498
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330058
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 329439
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →