Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Оптика Hawke Endurance ED 8x25 Green (36310)

Код товару: 250013
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hawke
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пристрої для нічного бачення Оптика Hawke Endurance ED 8x25 Green (36310)

Оптика Hawke Endurance ED 8x25 Green (36310) - нова лінійка монокулярів, що мають оптичні характеристики, що відповідають преміум-класу. Цей мініатюрний монокуляр має характеристики преміум-класу і залишається компактним оптичним приладом для щоденного використання.

Ціна: 3999 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Оптика Hawke Endurance ED 8x25 Green (36310)

Оптика Hawke Endurance ED 8x25 Green (36310). Цей мініатюрний монокуляр має характеристики преміум-класу і залишається компактним оптичним приладом для щоденного використання.
 
Обертаюча система цієї моделі виконана за призмінною схемою Roof, в якій призми, об'єктив і окуляр розташовані на одній оптичній осі, тобто. на одній лінії. Завдяки цьому конструкція загалом більш компактна та легка, ніж у класичній системі Porro. Однак підвищуються вимоги до точності та якості оптики, і як результат – велика вартість таких моделей.
 
Об'єктив виконаний з низькодисперсійного ED-скла, що суттєво зменшує хроматизм зображення, властивий звичайній лінзовійоптики. Це дозволить Вам спостерігати об'єкти з максимальною чіткістю, з найдрібнішими деталями та правильною передачею кольору.
 
У конструкції застосовані призми зі скла ВАК4, які дозволять Вам спостерігати найбільш чітку та контрастну картинку, з рівномірним освітленням по всьому полю зору та з мінімальною кількістю спотворень.
 
Призми цієї моделі мають фазову корекцію, завдяки чому не відбувається втрати світла при відображенні і Ви отримуєте зображення з високою яскравістю та контрастом.
 
Оптика цієї моделі має повне багатошарове просвітлення. Це означає, що на кожну поверхню скла нанесено спеціальне багатошарове покриття, що зменшуєвтрати світла під час відбиття. Завдяки цьому, за інших рівних характеристик, зображення, що спостерігається, буде найбільш яскравим і контрастним.
 
Ця модель герметична і відноситься до розряду водонепроникних, що дозволяє проводити спостереження навіть у сильну зливу або снігопад. Короткочасне занурення у воду теж не завдасть виробу жодної шкоди.
 
Корпус герметичний і газонаповнений, завдяки цьому не відбувається запотівання та випадання роси на внутрішніх частинах оптики та механіки. Це дозволить проводити спостереження за несприятливих погодних умов, а також значно збільшить термін служби виробу.
 
Об'єктив має ударостійку конструкцію, завдякичому поштовхи, удари, вібрації при транспортуванні, і навіть падіння з висоти людського зростання не завдадуть виробу суттєвої шкоди. Ви зможете продовжити спостереження і після таких неприємностей.

Оптика Hawke Endurance ED 8x25 Green (36310) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Оптика Hawke Endurance ED 8x25 Green (36310) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пристрої для нічного бачення купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пристрої для нічного бачення и купити Оптика Hawke Endurance ED 8x25 Green (36310) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Оптика Hawke Endurance ED 8x25 Green (36310)

Тип Монокуляр
додаткові характеристики Оптика
Діаметр, мм: 25
Max збільшення: 8
Поле зору на 1000м: 119
Кутове поле зору, град: 6,80
Межа фокусування від, м: 5
Винос зіниці, мм: 13
Вихідний зрачок, мм: 3,12
Світлосила: 9,76

Конструкція
Тип: Roof
Скло: ED-скло, призми BAK4, фазова кореція, просвітлення повне багатошарове
Захист: водонепроникний, газонаповнений, ударостійкий
Збільшення: постійне
Фокусування: кільцем на окулярі
Наочники: поворотно-висувні
Корпус: полікарбонат, гумовий

* Технічні характеристики Оптика Hawke Endurance ED 8x25 Green (36310) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Оптика Hawke Endurance ED 8x25 Green (36310)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hawke Endurance ED 8x25 Green (36310)

Код товару: 331988
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360408
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 292670
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →