Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита Hansa FCMY58109

Код товару: 156380
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Hansa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита Hansa FCMY58109

Комбінована плита Hansa FCMY58109 у стильному ретро-виконанні стане вірною помічницею та прикрасою на будь-якій кухні. Це просто, зручно та ефективно. Тішіть свою сім'ю новими цікавими кулінарними експериментами за участю корисного приладу.

Ціна: 16297 грн
шт

Опис товару Кухонна плита Hansa FCMY58109

 Корисний функціонал

 Чотири газові конфорки з різною потужністю та діаметром забезпечують миттєве приготування страв з максимальним збереженням корисних властивостей інгредієнтів. Електрична духова шафа з функціями гриль, конвекція призначена для запікання домашніх делікатесів, а також може застосовуватися для ефективного розморожування сировини.
 Безпечна експлуатація
 Наявність механічного таймера з функцією стоп дозволить запрограмувати духову шафу та спокійно зайнятися своїми справами. Система автоматично відключить живлення після закінчення часу. Це значно заощаджує час та фізичні ресурси, адже достатньо лише підготувати продукт та поставити вкамеру, решту FCMY58109 зробить сама. Дверцята духової шафи виконані з потрійного жароміцного скла, гарантують захист від опіків, адже зовнішня сторона завжди залишається холодною, а основний температурний режим беруть на себе внутрішнє та середнє скло. Електрозапалювання в поворотній ручці забезпечує безпечний розпал конфорок.
Ефективна робота
Завдяки комплекту знімних дек готувати можна практично будь-які страви. Так глибоке деко ProCook дозволить запекти будь-яку м'ясорібну страву великим шматком, а весь жир і сік, що виділився, залишиться в межах листа. Плоский деко нагоді для ароматної домашньої випічки (пирогів, тортів, пиріжків), а зручні грати потрібні для смаженняпродуктів у режимі гриль. Крім того, у наборі з плитою передбачені змінні форсунки на газовий балон, що є актуальним для приватних будинків без підведення центрального газопостачання.

Кухонна плита Hansa FCMY58109 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита Hansa FCMY58109 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита Hansa FCMY58109 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита Hansa FCMY58109

Тип газова
Тип духовки електрична
Кількість газових пальників 4
Об'єм духовки 62 л
Гриль є
Конвекція є
Керування механічне
Тип очищення духовки традиційна
Двері відкидні
Скло 2
Зони нагріву Висувний
Режими духовки Кількість функцій: 8 Конвекція Експрес нагрівання Розморожування Електричний гриль
Колір білий
Розміри 85x50x60 см

* Технічні характеристики Кухонна плита Hansa FCMY58109 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита Hansa FCMY58109

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hansa FCMY58109

Код товару: 237848
На замовлення, 1-3 дні
HANSA FCGW63193 16340 грн
Код товару: 365453
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 120118
На замовлення, 1-3 дні
GORENJE K 5341 WH 16383 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →