Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонна плита Hansa FCMX 68090

Код товару: 156379
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hansa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонна плита Кухонна плита Hansa FCMX 68090

Комбінована плита HANSA FCMX 68090 - найбільш зручна і затребувана модель. Електрична духова шафа має низку переваг, на відміну від газової, а газоелектрична варильна поверхня стане незамінною у випадку, якщо є перебої з подачею електрики або газу.

Ціна: 17673 грн
шт

Опис товару Кухонна плита Hansa FCMX 68090

 Переваги

 Модель відрізняє привабливий зовнішній вигляд (плита виконана в класичному стилі), практичність (є господарський відсік), довговічність та жароміцність (комплектуючі виконані з нержавіючої сталі з емальованим покриттям).
 Варкова поверхня
 4-конфоркова варильна поверхня представлена ​​3 газовими та 1 електричною. Використовувати які можна залежно від ситуації. У разі коли час не чекає і потрібна швидкість приготування, краще скористатися передньою лівою конфоркою з діаметром 9 см, поруч праворуч – вузька на 4 см для посуду з нешироким дном; середній (6,5 см) задній лівий газовий пальник розрахований на будь-який вид наплитного посуду, аправа електрична виконана у вигляді чавунного млинця діаметром 18 см стане в нагоді, якщо швидкість не головне, а важливіше чисте повітря в приміщенні без продуктів згоряння.
 Духовка 
Велика містка духова шафа HANSA FCMX 68090 з внутрішнім об'ємом 62 л відрізняється низкою переваг. Так, прогрівання в ньому відбувається швидко та рівномірно, можна виставити точний температурний режим, система запрограмована на 8 автоматичних режимів приготування, у тому числі розморожування, конвекція, гриль.

Кухонна плита Hansa FCMX 68090 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонна плита Hansa FCMX 68090 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонна плита купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонна плита и купити Кухонна плита Hansa FCMX 68090 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонна плита Hansa FCMX 68090

Тип Комбінована
Тип духовки електрична
Кількість газових пальників 3
Кількість електричних вогнепальних сил 1
Об'єм духовки 62 л
Гриль є
Конвекція є
Керування механічне
Тип очищення духовки пором
Двері відкидні
Скло 2
Зони нагріву висувний
Режими духовки Функції духовки Верхнє + нижнє нагрівання Нижнє нагрівання Гриль Турбо гриль Турбо гриль + конвекція Вентилятор + верхнє + нижнє нагрівання Швидке розігрівання Розморожування Очищення парою Steam Clean Внутрішнє покриття: Емаль
Колір білий
Вага 47 кг
Розміри 85 x 60 x 60 см

* Технічні характеристики Кухонна плита Hansa FCMX 68090 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонна плита Hansa FCMX 68090

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Hansa FCMX 68090

Код товару: 213448
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249187
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 332775
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →