Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

HANSA BHC96506

Код товару: 237774
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hansa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Варильні поверхні електричні HANSA BHC96506

Hansa BHC 96506 - склокерамічна варильна поверхня з двома зонами розширення, які дозволяють розмістити круглий посуд практично будь-якого діаметру. Таймер кожної конфорки дає можливість програмування окремо кожної їх. Тим самим можна готувати за часом одночасно кілька страв. Сенсорна панель забезпечує легке керування в один дотик, що спрощує маніпуляцію роботою приладу.

Ціна: 9245 грн
шт

Опис товару HANSA BHC96506

  Hansa BHC96506 - це саме та модель, користування якої буде максимально безпечним для будь-якого користування. Завдяки всім необхідним технологіям та системам вона повністю захищає від можливих опіків або перезавантаження мережі від пристрою. У представленій моделі є блокування від дітей, за рахунок чого вони не зможуть самостійно включити варильну панель, що убереже їх від отримання опіків. Крім цього, блокування не дасть можливості змінити налаштування безпосередньо під час роботи приладу, завдяки чому ви зможете займатися своїми справами, не відволікаючись на контроль за роботою панелі та поводження дітей з нею. Додатково є захисне відключення зоннагрівання, завдяки якому будь-яка зона може автоматично вимикатися. Максимальна тривалість роботи кожної окремої зони визначається за рахунок обраної потужності. Якщо протягом тривалого часу потужність не змінюється, ця зона сама вимикається.
    Sensor Control для більшого комфортного використання.Незважаючи на те, що ціна Hansa BHC96506 досить демократична, в ній присутня така система як Sensor Control, завдяки якій можна проводити максимально зручне керування пристроєм. За допомогою такої системи можна повністю налаштувати панель під свої вимоги: вибратися потужність зони нагріву, встановити таймер, активувати блокування від дітей. Так яксенсорна панель не вимагає наявності будь-яких елементів, які б виступали над поверхнею, догляд за нею стає більш легким і швидким.
    Бездоганна склокераміка Schott Ceran.У даній моделі використовуються найкращі матеріали для виготовлення поверхні для максимального комфортного та тривалого періоду її експлуатації. Для цього використається високоякісна склокераміка Schott Ceran від перевіреного німецького виробника. Завдяки застосуванню інноваційних рішень такий продукт є повністю безпечним, ефективним і дуже надійним.
Напруга: 220-230 в
Потужність підключення кВт 6.3 кВт
Тип нагрівальних елементів Швидке нагрівання (Hi-Light)
Специфічніконфорки: 2 двоконтурні конфорки
Тип нагрівальних елементів: гофрована стрічка (Hi-Light)
Індикатор залишкового тепла: є
Функції: підтримка страви теплою; автоматика закипання; таймер; автовідключення; захист від дітей; індикатори залишкового тепла; розпізнавання наявності посуду; розширення зони.

HANSA BHC96506 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити HANSA BHC96506 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Варильні поверхні електричні купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Варильні поверхні електричні и купити HANSA BHC96506 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару HANSA BHC96506

Тип нагрівальних елементів Електрична
Кількість конфорок Внизу посередині
Матеріал поверхні 4
Передня ліва зона нагріву: Ø 21/12 см/2200 Вт
Задня ліва зона нагріву: Ø 14.5 см / 1200 Вт
Передня права зона нагріву: Ø 14.5 см / 1200 Вт
Задня права зона нагріву: Ø 18/12 см/1700 Вт
Вид поверхні Сенсорні
Діаметр і потужність вогню Є
Розташування панелі керування Чорний
Дисплей 57,5 х 51,8 см (висота: 5 см)

* Технічні характеристики HANSA BHC96506 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - HANSA BHC96506

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HANSA BHC96506

Код товару: 237773
На замовлення, 1-3 дні
HANSA BHC66506 9460 грн
Код товару: 220862
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 237780
На замовлення, 1-3 дні
HANSA BHI68313 10535 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →