Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

HANSA BHC66506

Код товару: 237773
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hansa
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Варильні поверхні електричні HANSA BHC66506

Функції: підтримка страви теплою; автоматика закипання; таймер; Кількість конфорок: 4; Колір виробу: Чорний; Управління: сенсорне; Розташування панелі керування: фронтальної; Матеріал поверхні: склокераміка; Напруга: 220-230; Ширина: 57.5 см; Глибина: 51 см; Висота: 5 см.

Ціна: 9460 грн
шт

Опис товару HANSA BHC66506

 Варкова поверхня електрична Hansa BHC66706

Блокування від дітей
Функція блокування не дозволить вашим дітям самостійно увімкнути панель та убереже від опіків. Блокування також не дозволить їм змінювати параметри в процесі роботи пристрою, тому ви зможете спокійно займатися вашими справами, коли панель працює на потрібній потужності.
Система Sensor Control
Система Sensor Control дає можливість зручно та швидко вибрати потужність нагріву, встановити час приготування або включити блокування від дітей. Оскільки ніякі елементи не виступають над поверхнею, догляд стає дуже простим та швидким. Суцільні плюси!
Функція "Підтримкатепла"
Функція підтримки тепла призначена для підігріву вже приготовлених страв. Вибрана зона підтримує температуру до 65°С, завдяки чому готова до вживання гаряча страва не змінює свого смаку та аромату та не пригоряє.
Індикація залишкового тепла
Індикатор залишкового тепла повідомляє про те, що зона нагріву все ще залишається гарячою, незважаючи на те, що вона вже вимкнена. Коли значок залишкового тепла H перестане горіти, температура поверхні опустилася нижче 50 градусів і більше немає ризику обпектися. Ця функція є однією з найкорисніших з погляду безпеки.
Німецька склокераміка Schott Ceran
У всіхсклокерамічних варильних панелях та плитах ми використовуємо найкращу склокераміку від німецького виробника Schott Ceran. Інноваційний процес виробництва робить кераміку SCHOTT безпечною, ефективною та надійною.
Таймер на зону нагрівання
Для вас важливо, щоб яйце, зварене некруто, не перетворилося на яйце, зварене круто? Тоді скористайтесь таймером на варильних панелях Hansa. Вкажіть необхідний час роботи. Коли час закінчиться, зона нагрівання автоматично вимкнеться.
Захистне відключення зон нагріву
З метою безпеки кожна зона нагріву обладнана системою автоматичного відключення. Максимальний час роботи визначається відповідно до вибраної потужностінагріву. Якщо протягом тривалого часу потужність не змінюється, відповідна зона відключається і з'являється індикація залишкового тепла.
Автозакипання
Ця функція ідеальна для приготування страв, які спочатку потрібно швидко довести до закипання, а потім рівномірно гасити або смажити ще якийсь час. Варильна панель з цією функцією автоматично знижує температуру зони нагріву після заданого часу, необхідного для закипання.
 
 

HANSA BHC66506 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити HANSA BHC66506 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Варильні поверхні електричні купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Варильні поверхні електричні и купити HANSA BHC66506 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару HANSA BHC66506

Тип нагрівальних елементів Електрична
Кількість конфорок Внизу посередині
Матеріал поверхні 4
Ліва передня: 120/210 мм, 0.75/2.2 кВт
Ліва задня: 145 мм, 1.2 кВт
Права передня: 145 мм, 1.2 кВт
Права задня: 120/180 мм, 0.7/1.7 кВт
Вид поверхні Сенсорні
Діаметр і потужність вогню Є
Розташування панелі керування Чорний
Дисплей 57,5 х 51,8 см
Оформлення крайки 7,8 кг

* Технічні характеристики HANSA BHC66506 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - HANSA BHC66506

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на HANSA BHC66506

Код товару: 220862
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 237780
На замовлення, 1-3 дні
HANSA BHI68313 10535 грн
Код товару: 246785
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →