Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Гучномовець мегафон (рупор) Zelart SP-Planeta HW-1 15W

Код товару: 315056
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Гучномовці Гучномовець мегафон (рупор) Zelart SP-Planeta HW-1 15W

Матеріал: пластик; Діаметр: 9,8 см; Довжина: 17 см; Номінальна потужність шуму: 15W; Звуковий діапазон: 150-200 м; Додаткові функції: запис.

Ціна: 473 грн
шт

Опис товару Гучномовець мегафон (рупор) Zelart SP-Planeta HW-1 15W

Якщо вам часто доводиться звертатися до натовпу, то іноді одних криків недостатньо і без допомоги не обійтись. Компактний та надійний гучномовець HW-1 здатний багаторазово посилити навіть фразу, сказану напівголосно.

Гучномовець (мегафон) призначений для організації заходів, проведення навчальних процесів та тренувань. Працюючи незалежно від будь-яких стаціонарних звукових систем та джерел живлення, мегафон може використовуватися як у приміщенні, так і на вулиці. Він дозволяє, наприклад, тренеру звертатися до групи спортсменів, не підвищуючи голосу і не ризикуючи його зірвати. При цьому завдяки компактним розмірам та невеликій вазі його використання навіть протягом тривалого тренування не будестомлюючим.

Мегафон являє собою конус із міцного, стійкого до ударів та перепадів температури (від -15 до +45°C) пластику. Звуковий діапазон на свіжому повітрі 150-200 метрів. Енергоживлення мегафону здійснюється звичайними батареями AA. Передбачено регулювання гро

Гучномовець мегафон (рупор) Zelart SP-Planeta HW-1 15W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Гучномовець мегафон (рупор) Zelart SP-Planeta HW-1 15W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Гучномовці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Гучномовці и купити Гучномовець мегафон (рупор) Zelart SP-Planeta HW-1 15W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Гучномовець мегафон (рупор) Zelart SP-Planeta HW-1 15W

Огляд Рупорні
живлення Батарейки AA
Діапазон 150-200 м
додаткова інформація Потужність: 15 Вт; Додаткові функції: запис

* Технічні характеристики Гучномовець мегафон (рупор) Zelart SP-Planeta HW-1 15W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Гучномовець мегафон (рупор) Zelart SP-Planeta HW-1 15W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Гучномовець мегафон (рупор) Zelart SP-Planeta HW-1 15W

Код товару: 315071
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315063
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →