Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Grunhelm GPI 995 B

Код товару: 334385
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Grunhelm GPI 995 B

Поверхня Grunhelm GPI 995 B - елегантна і надійна модель вбудовуваної поверхні, яка відмінно впишеться в будь-який інтер'єр кухні.

Ціна: 15781 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Grunhelm GPI 995 B

Вбудована поверхня Grunhelm GPI 995 B - елегантна і надійна модель поверхні, що вбудовується, яка відмінно впишеться в будь-який інтер'єр кухні.
 
Виробнича індукційна варильна поверхня з чотирма конфорками, що підтримують функцію «міст», практичним сенсорним керуванням та автоматичним визначенням посуду.
 
Завдяки особливостям конструкції, легко вбудовується в кухонні стільниці. Вирізняється стильним зовнішнім дизайном, значною потужністю, високою швидкістю нагріву та вражаючою енергоефективністю.
 
Ключовою особливістю цієї моделі стала функція «міст», яка дозволяє об'єднати дві конфоркисередньої потужності в один для обслуговування великого посуду з овальним днищем. Обладнана елегантною склокерамічною робочою поверхнею, що демонструє підвищену стійкість до механічних пошкоджень (подряпин, потертостей, сколів).
 
Використання індукційного принципу нагрівання забезпечує безпосередню передачу теплової енергії на дно посуду без нагрівання робочої поверхні. Це запобігає пригоранню продуктів, що випадково потрапили на склокераміку.
 
Вбудована індукційна варильна поверхня має стандартні зовнішні габарити (59х52 см) і може встановлюватися навіть у малометражних кухнях типових багатоквартирних квартирбудинків.
 
Чотири зони нагрівання можуть працювати з номінальною потужністю від 1500 до 2000 Вт, підтримують 9-ступінчасте регулювання та функцію паузи Stop&Go. Підтримується відключення конфорок за таймером, є надійний захист від перегріву та випадкової активації дітьми.

Вбудована поверхня Grunhelm GPI 995 B Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Grunhelm GPI 995 B в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Grunhelm GPI 995 B в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Grunhelm GPI 995 B

Тип поверхні Электрическая
Панель конфорту Стеклокерамика
Всього пальників, ПК 4
Перемикачі Сенсорные
Таймер каміна Есть
Колір панелі конференцій Черный
Розміри (SHG) 59 x 52 см

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Grunhelm GPI 995 B можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Grunhelm GPI 995 B

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grunhelm GPI 995 B

Код товару: 161149
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330132
На замовлення, 1-3 дні
Bosch PRB 3A6B70 15867 грн
Код товару: 346891
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →