Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Kaiser KCT 3721 FW

Код товару: 161149
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kaiser
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Kaiser KCT 3721 FW

Пристрій: варильна поверхня; Тип поверхні: електрична; Тип: незалежний; Робоча поверхня: склокераміка; Конфорок (шт): 2; Управління: сенсорне; автовідключення; таймер; захист від дітей; індикатор залишкового тепла; Потужність підключення (кВт): 3.2; Габарити (см): 28.8x52

Ціна: 15867 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Kaiser KCT 3721 FW

Нагрівальні елементи Hi-light забезпечують потужне тепло та забезпечують швидкий запуск. Максимальна температура може бути досягнута миттєво, що призводить до економії часу та енергії.

Плита відрізняється елегантним дизайном, що надає кухні вишуканого стилю. Керамічні плити прості в експлуатації та чищенні. Управління нагрівальними елементами здійснюється за допомогою безступінчастого керування.

Індикатор залишкового тепла
Всі електричні плити Kaiser оснащені індикаторами залишкового тепла, які забезпечують безпеку користувачів. Індикатор горить доти, доки температура відповідної зони нагріву не перевищить 60°C.використовувати для підігріву посуду, що забезпечує економію енергії.

Точне керування окропом
Система забезпечує автоматичне зниження температури відповідно до обраної. Як це працює? — По-перше, зона варіння зрештою нагрівається, а потім автоматично вимикається: температура опускається до заздалегідь обраної.

Вбудована поверхня Kaiser KCT 3721 FW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Kaiser KCT 3721 FW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Kaiser KCT 3721 FW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Kaiser KCT 3721 FW

Тип поверхні Електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 2 шт
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Колір панелі конференцій Білий
Колір кадру Відсутнє
Розміри (SHG) 28.8x52 см
вага, кг 4.5 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Kaiser KCT 3721 FW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Kaiser KCT 3721 FW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Kaiser KCT 3721 FW

Код товару: 27585
На замовлення, 1-3 дні
Franke FHTL604 4G 15953 грн
Код товару: 139408
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 91974
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →