Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер Grunhelm GBH I-50VD FLAT

Код товару: 170304
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер Grunhelm GBH I-50VD FLAT

Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний • об'єм: 50 л • потужність: 2 (0,7+1,3) кВт • тип ТЕНу: мокрий • установка: вертикальний • внутрішнє покриття бака: нержавіюча сталь • магнієвий анод: + • розміри (ВxШxГ , см): 92x49x30

Ціна: 9417 грн
шт

Опис товару Бойлер Grunhelm GBH I-50VD FLAT

Зручний у повсякденному використанні водонагрівач Grunhelm GBH I-50VD Flat стане відмінним вибором, оскільки він має надійне та продумане виконання, що гарантує будь-якому користувачеві довгий термін експлуатації. Безперебійна подача гарячої води забезпечується за рахунок надійних нагрівальних елементів, які в даній моделі представлені двома незалежними ТЕНами мокрого типу, а магнієвий анод значно збільшить їх робочий ресурс і захистить від утворення накипу. Надійна та міцна конструкція із пластику, розміром 920х490х300 мм, встановлюється на стіну у вертикальному положенні. Варто також зауважити, що потужності в 2000 Вт достатньо, щоб за 0,42 год нагріти бак з водою об'ємом 50 л до 50° С, приПри цьому максимальна температура нагрівання становить 75 градусів. Не менш порадує і внутрішнє покриття водонагрівача з нержавіючої сталі, яка стійка до перепадів тиску. Виставлення робочих параметрів Grunhelm GBH I-50VD Flat здійснюється за допомогою електронного керування та LED індикатора. Для роботи цього пристрою необхідно підключення до електромережі з живленням 230 В, а для безпечного користування він має надійний захист від надлишкового тиску та перегріву.

Бойлер Grunhelm GBH I-50VD FLAT Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер Grunhelm GBH I-50VD FLAT в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер Grunhelm GBH I-50VD FLAT в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер Grunhelm GBH I-50VD FLAT

Тип водонагрівача електричний накопичувальний
Нагріваючий елемент Мокрий ТЕН
Об'єм танка 50 л
Функції термостат, цифровий термометр
Захист магнієвий анод, захисне відключення (порушення електричної ізоляції)
Внутрішнє покриття танка емаль
Встановлення Вертикальний
Розміри (shhvhgg) 92x49x30 см
Вага 17 кг
додаткова інформація Клас захищеності бойлера IP24
Тиск 6 бар

* Технічні характеристики Бойлер Grunhelm GBH I-50VD FLAT можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер Grunhelm GBH I-50VD FLAT

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grunhelm GBH I-50VD FLAT

Код товару: 88334
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 160587
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 218047
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →