Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер Артель АРТДРИ ВХ-2.0-100

Код товару: 218047
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Artel
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер Артель АРТДРИ ВХ-2.0-100

Водонагрівач (бойлер) електричний накопичувальний • об'єм: 100 л • потужність: 2 кВт • тип ТЕНу: сухий • установка: вертикальний • внутрішнє покриття бака: емаль • магнієвий анод: + • розміри (ВxШxГ, см): 97x45x45

Ціна: 9460 грн
шт

Опис товару Бойлер Артель АРТДРИ ВХ-2.0-100

Забезпечте себе гарячою водою
Не знаєте, як забезпечити свій будинок гарячою водою? Тоді вам варто звернути увагу на сучасний бойлер Artel Artdry WH 2.0 100 MOIST. Апарат відрізняється високою надійністю та простим механічним управлінням. А сучасний стрілочний термометр точно відобразить температуру води.

Ефективна робота нового Artel Artdry WH 2.0 100 MOIST
Об'єм водонагрівача дорівнює 100 літрам. Це чудово підійде як маленьким, так і великим будинкам. При цьому потужність бойлера дорівнює 2000 Вт. Що дозволяє йому нагріватися лише за 2 години 36 хвилин. Бойлер не споживає величезну кількість електроенергії, тому ви можете бути спокійні за свій гаманець.

Надійність
Водонагрівач Artel Artdry WH 2.0 100 MOISTволодіє надійним захистом від перегріву, а також захисним відключенням, завдяки чому значно менше схильний до поломок. Також варто звернути увагу на емалеве покриття бака, яке містить елементи сталі. Тепер він значно менше схильний до корозії та руйнувань.

Зовнішні характеристики
Зовнішній вигляд бойлера відрізняється лаконічністю та простотою. Апарат відмінно вписується в домашній інтер'єр і легко встановлюється. Сталевий корпус відрізняється високою надійністю, а невеликі розміри не займуть багато місця.

Приємні особливості
Завдяки відкритому ТЕНу вода в баку значно швидше досягає потрібної температури і при цьому витрачається значно менше.електрики. Враховуючи ще й доступну ціну, такий бойлер буде чудовим вибором для домашнього використання.

Бойлер Артель АРТДРИ ВХ-2.0-100 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер Артель АРТДРИ ВХ-2.0-100 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер Артель АРТДРИ ВХ-2.0-100 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер Артель АРТДРИ ВХ-2.0-100

Тип водонагрівача Накопичувальний
Метод нагрівання Електро
Нагріваючий елемент Сухий ТЕН
Об'єм танка 100 л
Захист магнієвий анод
Внутрішнє покриття танка Емаль
Встановлення Вертикальний
Розміри (shhvhgg) 97x45x45.
Вага 28 кг
додаткова інформація запобіжний клапан (захист від надлишкового тиску), захист від перегріву

* Технічні характеристики Бойлер Артель АРТДРИ ВХ-2.0-100 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер Артель АРТДРИ ВХ-2.0-100

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Артель АРТДРИ ВХ-2.0-100

Код товару: 143274
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 63245
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 87748
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →