Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кондиціонер Grunhelm GAC-24GH-I

Код товару: 229706
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кондиціонери Кондиціонер Grunhelm GAC-24GH-I

Настінна спліт-система Grunhelm GAC-24GH - кліматичний прилад, який виконає обігрів у холодне міжсезоння та охолодить приміщення площею до 70 м2 у теплий період. Прилад потужністю охолодження 7,03 кВт та обігріву 7,2 кВт працює з рівнем шуму внутрішнього блоку в діапазоні від 31 дБ до 36 дБ (залежно від режиму). Кондиціонер може виконати осушення, вентиляцію та провести очищення повітря від шкідливих частинок та неприємних запахів. У нічному режимі прилад гарантує низький рівень шуму для ідеального сну та відпочинку. При відключенні електроенергії функція авторестарту після відновлення живлення увімкне прилад із заданими раніше параметрами. Таймер дозволяє планувати роботу кондиціонера, задаючи бажаний час функціонування. Керується настінна спліт-система Grunhelm GAC-24GH дистанційно з пульта, задаючи за його допомогою параметри роботи приладу.

Ціна: 32035 грн
шт

Опис товару Кондиціонер Grunhelm GAC-24GH-I

Стінна спліт-система Grunhelm GAC-24GH - кліматичний прилад, який виконає обігрів у холодне міжсезоння та охолодить приміщення площею до 70 м2 у теплий період. Прилад потужністю охолодження 7,03 кВт та обігріву 7,2 кВт працює з рівнем шуму внутрішнього блоку в діапазоні від 31 дБ до 36 дБ (залежно від режиму). Кондиціонер може виконати осушення, вентиляцію та провести очищення повітря від шкідливих частинок та неприємних запахів. У нічному режимі прилад гарантує низький рівень шуму для ідеального сну та відпочинку. При відключенні електроенергії функція авторестарту після відновлення живлення увімкне прилад із заданими раніше параметрами. Таймер дозволяє планувати роботу кондиціонера, задаючи бажаний час функціонування. Керується настінна спліт-система Grunhelm GAC-24GH дистанційно з пульта, задаючи за його допомогою параметри роботи приладу.

Кондиціонер Grunhelm GAC-24GH-I Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кондиціонер Grunhelm GAC-24GH-I в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кондиціонери купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кондиціонери и купити Кондиціонер Grunhelm GAC-24GH-I в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кондиціонер Grunhelm GAC-24GH-I

Тип кондиціонування Спліт-система
Рекомендована зона кімнати (M2) 70 м²
Режими роботи Автоматичний
Вентилятор
Нічний
Обігрів
Осушення
Охолодження
Очищення повітря
Приплив свіжого повітря
Турборіжим
Рівень шуму, БД Рівень шуму, внутрішній блок
40/34/31 дБ
Рівень шуму, зовнішній блок
55 дБ
Тип холодоагенту R 410A
Холодне виробництво, KW 2,1 кВт
Виробництво тепла, KW 1,9 кВт
Пульт дистанційного керування Є
Налаштування швидкості обертання вентилятора Ні
Інші функції та функції Повітря, що всмоктується вентилятором внутрішнього блоку, проходить через ґрати на передній панелі та пиловий фільтр. Потім повітря проходить через теплообмінник, де охолоджується і осушується або нагрівається. Далі вентилятор викидає оброблене повітря.
Забарвлення Білий

* Технічні характеристики Кондиціонер Grunhelm GAC-24GH-I можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кондиціонер Grunhelm GAC-24GH-I

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grunhelm GAC-24GH-I

Код товару: 258190
На замовлення, 1-3 дні
AKAI AK-AC1810-IN 33282 грн
Код товару: 134835
На замовлення, 1-3 дні
Digital DAC-24C5 36679 грн
Код товару: 79572
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →