Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска Grunhelm EI8888C

Код товару: 174581
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Grunhelm
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска Grunhelm EI8888C

Потужність: 2600 Вт / Покриття підошви: кераміка / Оснащення: самоочищення від накипу; регулятор подачі пари; автовідключення Режими:паровий удар; вертикальне відпарювання; спрей

Ціна: 1677 грн
шт

Опис товару Праска Grunhelm EI8888C

GRUNHELM EI8888С стане ідеальним рішенням для тих, хто шукає практичну праску, оснащену базовим набором необхідних функцій. Виконаний у корпусі із міцного пластику, він відрізняється сучасним дизайном та продуманою ергономікою. Інтуїтивне керування приладом забезпечить розширена рукоятка з близьким розташуванням функціональних кнопок та регуляторів. Система фіксації мережевого шнура з поворотом на 360 градусів запобігає його перекручуванню. Забудьте про постійне поповнення резервуара для води. Його об'єму 450 л буде більш ніж достатньо для однієї повноцінної процедури прасування.
Ключові характеристики

З потужністю підключення 2600 Вт GRUNHELM порадує прискореним нагріванням тазабезпечує чудовий результат прасування на будь-яких типах тканин. Оснащений керамічною підошвою, він ідеально ковзає у будь-яких напрямках. Вузький носик дозволить впоратися зі складками в таких важкодоступних місцях, як область навколо ґудзиків, коміра та кишень.
Система відпарювання

Оснащена спеціальними зонами пароутворення, праска ефективно розгладжує найскладніші складки за один прохід. Регулюйте потужність подачі пари або використовуйте функцію парового удару для швидкого прасування навіть сильно пересушеної білизни. Функція вертикального відпарювання буде корисна для освіження піджаків, пальта або важких портьєрів.

Праска Grunhelm EI8888C Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска Grunhelm EI8888C в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска Grunhelm EI8888C в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска Grunhelm EI8888C

Потужність 2600 Вт
Підошва Кераміка
Постійне постачання пари 45 г/хв.
Паровий удар 80 г/хв.
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Об'єм резервуара для води 350 мл
Автоматичне відключення Є
Система захисту від накипу -
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Насадка для делікатних тканин Ні
Індикатор нагріву Світлодіодне
Вертикальна пара Є
Довжина шнура 1.9 м

* Технічні характеристики Праска Grunhelm EI8888C можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска Grunhelm EI8888C

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Grunhelm EI8888C

Код товару: 90556
На замовлення, 1-3 дні
Braun TS 320C SI 1720 грн
Код товару: 158271
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 233333
На замовлення, 1-3 дні
SATURN ST-CC8210 1720 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →