Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска Polaris PIR 2442AK

Код товару: 158271
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Polaris
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска Polaris PIR 2442AK

Вид праски: Стандартний; Підошва: PRO 5 Ceramic; Потужність: 2400 Вт; Постійна подача пари: 50 г/хв; Потужність парового удару: 145 г/хв; Автовимикання: Є;

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару Праска Polaris PIR 2442AK

 Polaris PIR 2442 AK - якісна побутова праска. Представлена ​​модель оснащена керамічною підошвою, завдяки чому праска відмінно ковзає і чудово розгладжує складки на будь-якій тканині. До того ж, така підошва стійка до появи подряпин, проста у догляді, довговічна. Переваги Праска – незамінний прилад у побуті. Даний прилад оснащений функцією парового удару і здатний відпарювати речі у вертикальному положенні, завдяки чому може використовуватися як відпарювач для штор і речей, розташованих на плічках. Постійна подача пари допомагає розгладити пересушені речі, а також одяг із щільних матеріалів. Праска має вбудований резервуар для води, завдяки його напівпрозорій реалізації.Ви можете відстежувати рівень води в ємності. Плавне регулювання температури дозволяє підібрати необхідний температурний режим індивідуально для кожної речі для найкращого розгладження. Особливості Праска оснащена функцією автовідключення, яка запобігає її перегріву, продовжуючи термін експлуатації. Шарнірне обертання мережевого шнура на 360° підвищує комфорт роботи з праскою та попереджає утворення заломів на дроті. Система самоочищення полегшує догляд за приладом.

Праска Polaris PIR 2442AK Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска Polaris PIR 2442AK в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска Polaris PIR 2442AK в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска Polaris PIR 2442AK

Потужність 2400 Вт
Підошва PRO 5 Ceramic
Постійне постачання пари 50 г/хв
Паровий удар 145 г/хв
Функція розпилення Є
Можливість сухого прасування Є
Об'єм резервуара для води 400 мл
Автоматичне відключення Є
Система захисту від накипу Є
Система самоочіщення Є
Протикрапельна система Є
Насадка для делікатних тканин Ні
Індикатор нагріву Світлодіодне
Вертикальна пара Є
Довжина шнура 1.5 м
Вага 1.1 кг

* Технічні характеристики Праска Polaris PIR 2442AK можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска Polaris PIR 2442AK

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Polaris PIR 2442AK

Код товару: 278528
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349590
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 143102
На замовлення, 1-3 дні
MPM MZP 01 1806 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →