Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Рюкзак Granite Gear Jackfish 38 RedRock/Chromium

Код товару: 167884
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Granite Gear
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Рюкзаки Рюкзак Granite Gear Jackfish 38 RedRock/Chromium

об'єм-38 л, вага-1,27 кг, RedRock/Chromium (червоний), поліестер, 52х34х18 см

Ціна: 4730 грн
шт

Опис товару Рюкзак Granite Gear Jackfish 38 RedRock/Chromium

Jackfish 38 найбільш місткий з усієї лінійки міських рюкзаків Granite Gear Campus. Модель відмінно поєднує характеристики міського рюкзака та рюкзака для виїзду на пікнік або заміської поїздки. Великий обсяг має на увазі велике завантаження, з чим відмінно справляється підвісна система рюкзака. Перфорована спинка та плечові шлейки забезпечують відмінну циркуляцію повітря та поглинають вібраційне навантаження при ходьбі. Каркас, широкий поясний ремінь та нагрудне стягування значною мірою розвантажують плечі, рівномірно перерозподіляючи навантаження.

Рюкзак має велику кількість внутрішніх відділень та зовнішніх відкритих та закритих кишень, здатних зручно розмістити, а головне захистити всенайбільш цінні чи тендітні речі від ударів та намокання. Це досягається завдяки використанню м'яких підкладок та перегородок, а також завдяки водозахисним тканинам та блискавкам з гідробар'єром. Крім зовнішніх кишень, речі зовні рюкзака можна розмістити також, пристебнувши їх бічними або нижніми компресійними стяжками. Загалом Jackfish 38 зручний, надійний, місткий та знайде шанувальників і серед студентів, і серед тих, хто звик ходити на роботу з рюкзаком, і серед любителів виїздів на природу.
 
Лінійка міських рюкзаків Granite Gear Campus має низку відмінних конструктивних особливостей для максимально комфортного використання рюкзака в межах міста. Плоска і висока форма дужезручна: при пересуванні містом рюкзак не заважає, а при упаковці дозволяє помістити повнорозмірний ноутбук, книги, документи, інші необхідні речі, а над ними розмістити контейнер або пакет із ланчем. Таким чином, навіть у переповненому транспорті і ланч не буде зім'ятий, і речі з книгами не забруднюються. Основна вага поклажі в цьому рюкзаку буде ближче до спини, відповідно ближче до природного центру тяжіння, що сприяє підтримці правильної постави та рівноваги при ходьбі.
 
Система підвісу та спинки:
  • Каркас: напівжорсткий, незнімний, складається з полімерної панелі, що забезпечує вертикальну стабільність та перерозподіл ваги.
  • Спіна:анатомічна з м'якою підкладкою з перфорованої EVA-піни, обшита сітчастою тканиною, що дихає
  • Плечові шлейки: регульовані по висоті та натягу верхньої частини рюкзака, анатомічної форми, з м'якої перфорованої EVA-піни, обшиті матеріалами, що дихають. Мають подовжені ремені для зручності регулювання та петлі для фіксації футляра від окулярів, патрубка гідратаційної системи та ін.
  • Настегнаний пояс: незнімний, регульований по натягу, з кишенею на блискавці, ховається всередину рюкзака.
  • Нагрудна стяжка: регульована по висоті з еластичною вставкою.
Особливості конструкції:
  • Barrier Water-Repellency - дана технологія забезпечує повний водозахист рюкзака на 360 °. Верх рюкзакапошитий з тканини, що має водовідштовхуючу DWR просочення. Дно рюкзака пошито з міцної тканини із зовнішнім поліуретановим просоченням, що виключає проникнення води всередину. Блискавки всіх відділень та кишень рюкзака закриваються водозахищеними блискавками. Основа плечових шлейок і спинки рюкзака складається з закритої EVA-піни, яка не вбирає вологу.
  • Gear-Tec Technology Protection - спеціальна конструкція, що забезпечує високу надійність безпеки переносних девайсів (ноутбук, планшет). Окрема кишеня для ноутбука має двосторонню м'яку пінополіуретанову підкладку та здатна вмістити пристрій із діагоналлю до 17 дюймів. У зв'язку з відмінностями габаритних розмірів персональних пристроїв різнихВиробників, рекомендується уточнювати, чи можна розмістити конкретний девайс в рюкзаку.
  • Trail Tested Load Carrying Technology - конструкція підвісу та спинки рюкзака забезпечує вертикальну стійкість, поперекову підтримку, високий рівень вентиляції спинки та плечових шлейок, зберігаючи при цьому плоский формат міського рюкзака. Ергономічні шлейки з EVA-піни мають невелику товщину, але дозволяють комфортно переносити завантажений до 15 кг рюкзак, не передавлюючи плечі. Широкий поясний ремінь ховається у спеціальні кишені рюкзака. Він допомагає переносити навантаження з плечей на стегна при повному завантаженні рюкзака, а також разом із стяжкою нагрудної надійно фіксує рюкзак на спині при активномупересуванні або бігу.
  • MaxLoad Multi-Compartment Design - конструкцією рюкзака передбачено велику кількість відкритих та закритих кишень та відділень, а також органайзер. Всі вони призначені для розміщення необхідних речей, які завжди повинні бути під рукою під час щоденного використання рюкзака в місті.
  • Barrier Zipper Tricot-Lined Pocket - мала фасадна кишеня з водозахищеною блискавкою, що має м'яку флісову підкладку. Тут може бути розміщений смартфон з діагоналлю до 6 дюймів, сонцезахисні окуляри або інші речі, які потребують дбайливого транспортування та надійного захисту від намокання.
  • Stretch Mesh Pockets - фронтальна кишеня для швидкого розміщення об'ємних речей та бічні кишені для ємностей знапоями пошиті з еластичної м'якої сітки, яка не розтягується та не обвисає з часом.
  • Adjustable compression straps - дві пари регульованих бокових компресійних стяжок можуть використовуватися для надійного кріплення з боків рюкзака додаткового спорядження, такого як верхній одяг, пляжний, туристичний килимок або навіть невеликий намет. Також компресійні стяжки можуть використовуватись за призначенням для утяжки та зменшення зовнішнього обсягу запакованого рюкзака.
  • Bottom stash straps - нижні регульовані компресійні стяжки можуть використовуватися для кріплення знизу більш значного за обсягом спорядження, такого як туристичний килимок або легкий намет, а також для кріпленняверхнього одягу.
  • Hydration Ready Port - адаптація під розміщення гідратаційної системи включає наявність пластикової фурнітури для підвісу питної системи, відділення для розміщення питної системи (суміщене з відділенням для ноутбука), порт для виведення патрубка та петлі на шлейках для фіксації патрубка.
  • Duraflex and Nifco Hardware - у всіх моделях міських рюкзаків Granite Gear серії Campus застосовані фастекси, карабіни та пряжки від світових лідерів у виробництві пластикової фурнітури - компаній Duraflex (USA) та Nifco (Japan).
  •  

Рюкзак Granite Gear Jackfish 38 RedRock/Chromium Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Рюкзак Granite Gear Jackfish 38 RedRock/Chromium в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Рюкзаки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Рюкзаки и купити Рюкзак Granite Gear Jackfish 38 RedRock/Chromium в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Рюкзак Granite Gear Jackfish 38 RedRock/Chromium

Забарвлення червоний
Категорія Рюкзаки
З'єднання поліестер
Розмір 38 л
Розміри 52х34х18 см
Огляд міський

* Технічні характеристики Рюкзак Granite Gear Jackfish 38 RedRock/Chromium можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Рюкзак Granite Gear Jackfish 38 RedRock/Chromium

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Granite Gear Jackfish 38 RedRock/Chromium

Код товару: 306496
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306497
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306423
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →