Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Рюкзак Swissbrand Georgia 3.0 29 Black (SWB_BE19GEO001U)

Код товару: 306423
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Swissbrand
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Рюкзаки Рюкзак Swissbrand Georgia 3.0 29 Black (SWB_BE19GEO001U)

Основні переваги рюкзака Swissbrand Georgia – його місткість, універсальність та надійний захист вмісту. Рюкзак має сім відділень із замками на блискавці, органайзер та роздільні м'які секції для ноутбука та планшета. По всьому периметру рюкзак оснащений м'якою пінополіетиленовою підкладкою, що надійно захищає вміст рюкзака. Рюкзак зручний для подорожей, оскільки його розміри відповідають ручній поклажі, а широкий отвір у спинці дозволяє зручно закріпити рюкзак на телескопічній ручці валізи. Всі рюкзаки Swissbrand проходять тестування на надійність кріплення ручки та шлейок, а також багаторазове розкриття/закриття блискавок. Модель відрізняється надійністю, має презентабельний зовнішній вигляд і повністю відповідає гасло компанії: "Подорожуй з комфортом". Як швейцарський бренд, компанія Swissbrand неухильно дотримується високої якості своєї продукції.

Ціна: 5160 грн
шт

Опис товару Рюкзак Swissbrand Georgia 3.0 29 Black (SWB_BE19GEO001U)

 Основні переваги рюкзака Swissbrand Georgia - його місткість, універсальність та надійний захист вмісту. Рюкзак має сім відділень із замками на блискавці, органайзер та роздільні м'які секції для ноутбука та планшета. По всьому периметру рюкзак оснащений м'якою пінополіетиленовою підкладкою, що надійно захищає вміст рюкзака. Рюкзак зручний для подорожей, оскільки його розміри відповідають ручній поклажі, а широкий отвір у спинці дозволяє зручно закріпити рюкзак на телескопічній ручці валізи. Всі рюкзаки Swissbrand проходять тестування на надійність кріплення ручки та шлейок, а також багаторазове розкриття/закриття блискавок. Модель відрізняється надійністю, має презентабельний зовнішній вигляд і повністю відповідає гасло компанії: "Подорожуй з комфортом". Будучи швейцарським брендом, компанія Swissbrand неухильно дотримується найвищої якості своєї продукції.

Рюкзак Swissbrand Georgia 3.0 29 Black (SWB_BE19GEO001U) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Рюкзак Swissbrand Georgia 3.0 29 Black (SWB_BE19GEO001U) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Рюкзаки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Рюкзаки и купити Рюкзак Swissbrand Georgia 3.0 29 Black (SWB_BE19GEO001U) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Рюкзак Swissbrand Georgia 3.0 29 Black (SWB_BE19GEO001U)

Забарвлення Чорний
Категорія Рюкзак міський
Розміри 470х320х190 мм

* Технічні характеристики Рюкзак Swissbrand Georgia 3.0 29 Black (SWB_BE19GEO001U) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Рюкзак Swissbrand Georgia 3.0 29 Black (SWB_BE19GEO001U)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Swissbrand Georgia 3.0 29 Black (SWB_BE19GEO001U)

Код товару: 192769
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 192770
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306540
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →