Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вафельниця Graef WA 80

Код товару: 169382
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: GRAEF
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вафельниці Вафельниця Graef WA 80

Вафельниця • потужність: 850 Вт • кількість ступенів обсмажування: 6 • матеріал корпусу: нержавіюча сталь • колір: сталевий.

Ціна: 3999 грн
шт

Опис товару Вафельниця Graef WA 80

Пропонована німецьким виробником Graef вафельниця відповідає всім необхідним стандартам якості, безпеки та шкідливості. Готуючи на ній домашні вафлі, ви можете бути спокійними за своє здоров'я, а так само здоров'я тих людей, які балуватиму себе приготовленими вами смачними вафельками. Дана модель допоможе вам приготувати тоненькі та хрумкі вафлі, які неодмінно сподобаються не тільки вас, але й усім людям, які їх скуштують. З її допомогою ви можете готувати даний продукт за найскладнішими рецептами, не боячись того, що вони будуть сирими або пригорілими.

Купити вафельницю Graef WA 80 варто тому, що у всіх своїх електроприладах компанія використовує інноваційні технології,так що ця модель не стала винятком. На апараті ви знайдете сенсорні клавіші для керування вафельницею, а для того, щоб оптимально приготувати вафлі різного ступеня підсмаженості, в ній вбудовано 6 різноманітних режимів випічки. Кожна людина може відволіктися на інші справи та забути про те, що у неї готуються вафлі, але ця модель допоможе вам згадати – є звукова та світлова індикація, яка сигналізує про те, що процес приготування закінчено.

Не буде секретом, що всі люблять вафлі, як дорослі, так і діти. Погодьтеся, що приготовані власноруч вафлі будуть набагато смачнішими та кориснішими за ті, які ви придбаєте в магазині, крім того, вони будуть свіжими, безрізних консервантів. Вафельницю Graef WA 80 ми рекомендуємо тому, що в цьому апараті робочі поверхні виконані у формі серця, так що вафлі будуть не тільки смачними, але ще й красивими, що говорять про те, що ви любите тез людей, для яких ви власне і старалися приготувати цей смачний продукт.

Вафельниця Graef WA 80 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вафельниця Graef WA 80 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вафельниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вафельниці и купити Вафельниця Graef WA 80 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вафельниця Graef WA 80

Тип Вафельниця
Потужність 850 Вт
Термоізоляційні рукоятки Є
Матеріал корпусу Метал
Антипригарне покриття Є

* Технічні характеристики Вафельниця Graef WA 80 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вафельниця Graef WA 80

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Graef WA 80

Код товару: 117162
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311081
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309788
На замовлення, 1-3 дні
Ariete 1972 Red 2537 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →