Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вафельниця Bomann СВ СМ-2221

Код товару: 187747
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bomann
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вафельниці Вафельниця Bomann СВ СМ-2221

Габарити (см): 37х32.5х8; розподільник тесту; індикатор нагріву; захист від перегріву; терморегулятор; антипригарне покриття; Потужність (Вт): 900; Макс. у млинців (шт): 1; Макс. діаметр млинців (см): 29; Тип: наливна

Ціна: 1333 грн
шт

Опис товару Вафельниця Bomann СВ СМ-2221

Млинець Bomann СМ 2221 напече для вас цілу гору смачних рум'яних млинців. І навіть той, який перший, теж порадує вас ідеальними краями. Діаметр млинці – рівно 29 см. Це ідеальний розмір для того, щоб на круглий лист умістилася начинка. Вона може бути дуже несхожою: з сиром, рисом, фаршем. Щоразу, змінюючи внутрішній вміст, ви готуєте різні страви до сніданку чи вечері. Ось чому ваші млинці ніколи не приїдаються.

Млинець Bomann СМ 2221 виготовлений з термостійкого пластику. Поверхня не нагрівається, а значить і виключений варіант - випадково обпектися обжарену сковороду. Антипригарне напилення не тільки захищає тісто від підгоряння, але й дозволяє готувати млинці без застосування олії.

Виробник із Німеччини передбачив і зручну лопаточку для зняття млинців. А для економної витрати тесту передбачено спеціальний розподільник.

Вафельниця Bomann СВ СМ-2221 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вафельниця Bomann СВ СМ-2221 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вафельниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вафельниці и купити Вафельниця Bomann СВ СМ-2221 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вафельниця Bomann СВ СМ-2221

Тип Млинець
Потужність 900 ВТ
Термоізоляційні рукоятки Ні
Матеріал корпусу Термоізольована пластикова основа
Антипригарне покриття Є

* Технічні характеристики Вафельниця Bomann СВ СМ-2221 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вафельниця Bomann СВ СМ-2221

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bomann СВ СМ-2221

Код товару: 375401
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311070
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311075
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →